Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Пак Жика стрелец, тоа ме радуе. Иначе, Захариевски имал и црвен, али тоа е мање битно сега, важно влеговмо у толку посакуваното финале.

Честитки за финалето
п.с повторно ви одзеле транс !!!!!!!!!!

Честито финале:smir:

Честито нека ви е финалето.

Знамето, ко што разбрав било земено на педерски начин, од клубот го откачиле, и одма желките рипнале, да неможе да се одбрани:nesvest:

Ајде честито победа браќа и се гледаме во финалето:vozbud:

za transot odzemen, ja sum da vi se vrati poso nemam niso protiv vas. inace skopje 2 poluvreme imase 4 stopostotni sansi ama ne gi iskoristi

Браво за Тетекс. Се надевам дека ќе биде интересно финалето.

Кога ќе стигне некој Војвода дома, нека напише што точно се случи и зошто беа извадени од трибина на пола натпревар. Полицијата сериозно си ја сфати работата. Имаше убаво обезбедување надвор од стадион. Дури и во Железара имаше полиција на улиците. Од таму поминаа Војводи со автобусите.

Глупост невидена, Скопје на гол немаат голман, туку циркузан!. Управата на Скопје го навлекоја бесот на Војводи, интересно ќе биде нивното гостување во Тетово.

Глупост невидена Скопје на гол немаат голман, туку циркузант. Управата на Скопје го навлекоја бесот на Војводи, интересно ќе биде нивното гостување во Тетово.
Незнам за кое гостување мислиш ова беше реванш,иначе честито победа Војводи и дај кажете што се десило со знамето

Незнам за кое гостување мислиш ова беше реванш,иначе честито победа Војводи и дај кажете што се десило со знамето

По се изгледа дека ќе се пласираат во Прва лига, на тоа мислев.

Едит. Војводите не ги чекајте, вечерва ќе слават! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom