Да, место Н’дав влезе . Иначе, Оли ме изнервира когај излагаше и притоа го соблече дресот .Легендата Жика Радоњиќ го даде голот за нас.Влезе од после Глигоровски мислим место црнецот или Пеев не сум сигурен:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, место Н’дав влезе . Иначе, Оли ме изнервира когај излагаше и притоа го соблече дресот .Легендата Жика Радоњиќ го даде голот за нас.Влезе од после Глигоровски мислим место црнецот или Пеев не сум сигурен:smir:
Изигра со срце Радоњиќ, алал да му е. Иначе не влезе Глигоровски место Пеев, туку еден помлад играч кој истотака ми фати око со борбеноста која ја покажаЛегендата Жика Радоњиќ го даде голот за нас.Влезе од после Глигоровски мислим место црнецот или Пеев не сум сигурен:smir:
hahaha pa dobro be bas deka cita da znae sto se desavaa ti se plasis neso kao a? :baeh:
![]()
Изигра со срце Радоњиќ, алал да му е. Иначе не влезе Глигоровски место Пеев, туку еден помлад играч кој истотака ми фати око со борбеноста која ја покажа![]()
Изигра со срце Радоњиќ, алал да му е. Иначе не влезе Глигоровски место Пеев, туку еден помлад играч кој истотака ми фати око со борбеноста која ја покажа
Не бе па и ти каков стравНас ни Чак Норис не не разделува
![]()
Урошевиќ дете на Тетекс,татко му играше за Тетекс и Вардар порано у златните времиња... Треба да се форсираат вакви играчи барем тие играа од срце...![]()
Денеска Алек изигра многу добро, направи неколку соло продори, од кој во последните минути успеа да пројде 3 играчи на Вардар сосема сам... За атмосферава што да кажем беше нешто незаборавно, поготово кј нас ка дадовмо гол, солидна бројка на комити солидна бројка на војводи така да слободно прашајте на фан клуб на шкендија како беше наптреварот, Албанците најубоо знаа зошто сакаа и тија малу 1 лига фудбал да гледааа па дошле на стадион, интересно беше што за натаму со другариве налетавмо на 4 комити кој беа пристигнати со кола па заедно се упативме накај Буба Мара.:salut:
Pa ja bev eden od tie 4ca so sivata jakna i sal okolu vrat
Епа таман ја бев тој со Дуксерката зелена и шалот бел:tv::tv:
haha da da mi tekna sea, kako sum jadel u toa picerijata kako se vikase veze neam castelo li ili???![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Кастело се вика, јак бурек праа у пм:tv::tv:![]()
Нема гајле бе си збориме само
Ме интересира само кој го даде голот за вас, пошто освен Пеев скоро и никој да не препознбав од вашите играчи. И дали играше Глигоровски??
АБЕ КАКО ТАКЕ НАВИВАЊЕТО БЕШЕ СОЛИДНО И НЕЗНАМ ПО КОЈ ПУТ ЌЕ КАЖЕМ НЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ДРУГИТЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ВАС ИЧ ДА НЕ ВЕ БОЛИ ЗА ДРУГИТЕДобро навијање имаше у прво полувреме,солидна кореографија се на се ок,али само незнам зашто секоја утакмица се повторува истото у второ полувреме пола се разбегуваат..