Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Пред буба мара и ја не очекуем неш мн луѓе околу 150-200 и да дојда на јужна уште толку директно.:toe:

Би било најубоо свите пред буба мара да дојда(ако не ги мрзи)за да идемо свите заедно.

Нема шанси за 3 саати,во 3 негде би требало да стигнеме во Тетово:toe:
Сум утнал у пишување мислев за 4 саати раце ми се тресат од возбуда и неможам да пишувам:vozbud:Очекувам едно 200-300 КОМИТИ и 500 ВОЈВОДИ:toe:

Neznam zs ama 200 max ocekuvam da bideme vo Tetovo, ja site napori gi vloziv da zodravam ali nekako ne sum bas u forma ali sepak ideme za TETOVO :)

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ ВОЈВОДИИИ МОРА НАЈЈАКО ДЕНЕСКА 13:30ч БУБА МАРА

БРАВО ВОЈВОДИ БРАВО КОМИТИ БРАВО МАКЕДОНЦИ ПОКАЖАВМО КОЈ СМО И ШТО СМО ОД ДВЕТЕ СТРАНЕ ЕЧЕШЕ ЦЕЛ СТАДИОН БРАВО
ТЕТОВО-СКОПЈЕ

Само што влагам дома и морам да признаам ептен беше јако:vozbud:По пат не многу интересно у 2 автобуси по 100 души немаше кај да се мрдне!На 2 патарина мислиш барак обама поминува 14 дифендери и 4 обични џандарски коли катастрофа срамота не знам што да кажам:kesa:Да не не држеа ке стигневме ад се видиме али тоа е тоа нареден пат...А како и увек не тераа пари да им дадеме(демек карти):tapp:Комити 200-250 максимум за вас 400+ само што на полувреме многу ви отидоа така е и кај нас од X причини:toe:Без кореографија со ептен јака димнијада(од уши ми искачаше чад):pos2:Вие ептен добра кореографија имавте:wink:Едноставно ГОЛЕМО БРАВО и за вас и за нас.Се гледа кој е кој у МАКЕДОНИЈА:vozbud:Вардар солидна игра можеше и подобро исто и тетекс, али се мислам беше договорено за 1-1 да биде:toe:

АЈ ЗДИВНАВ МАЛУ ПА ДА ПИШЕМ УШЕ НЕШТО ЗНАЧИ НАВИВАЊЕВО МЕ ВРАТИ НЕКОЛКУ МЕСЕЦА ПОНАЗАД КОГА БЕВМО У СКОПЈЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
КОМИТИ 200 ДУШЕ ДОБРА ДИМНИЈАДА ТОП НАВИВАЊЕ

ВОЈВОДИ 350-400 ДУШЕ НАВИВАЊЕ НА НИВО КОРЕОГРАФИЈА

НА ТЕРЕНОТ ТЕТЕКС МИСЛИМ ДЕКА ЈА ИМАШЕ ПОДОБРАТА ИГРА АМА ТОА Е НА КРАЈ СИ ГИ ПОДЕЛИВМЕ БОДОВИТЕ :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom