- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 3
не зборим за играчите зборим за кифла нека лета одмаАбе у купов ако може да се напрае нешто супер заради тоа нека остана барем заш нови играчи пред крај на сезона неможе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не зборим за играчите зборим за кифла нека лета одмаАбе у купов ако може да се напрае нешто супер заради тоа нека остана барем заш нови играчи пред крај на сезона неможе![]()
ABe dobro so se nervirate i vie koa u nasava liga se e poznato, jasna ko solza bese utakmicava deka ke tepa Renova, vie u finale na kup ke idete so toa sto avtomatski ke imate izlez u evropa.Zalno e sto se desva ova kaj nas koa se e poznato odnapred, navivajte samo za VAS pokazete deka ste dobra navivacka grupa i nisto vise, pozz
ABe dobro so se nervirate i vie koa u nasava liga se e poznato, jasna ko solza bese utakmicava deka ke tepa Renova, vie u finale na kup ke idete so toa sto avtomatski ke imate izlez u evropa.Zalno e sto se desva ova kaj nas koa se e poznato odnapred, navivajte samo za VAS pokazete deka ste dobra navivacka grupa i nisto vise, pozz
Управата к*р ја боли дали некој навива за Тетекс или не, они гледаа да лапна што појќе паре у џеб. На жалост тоа го има свегде у Македонија.Абе ние си навиваме али ако имаат муда управана нека излезе еднаш и нека се заблагодари за навивањето или извини што немаат резултати, а не да се понашаат како да не постоиме. Ние сме тука за Тетекс но управата не е тука за нас. Нека се освестат малку, или пак сеедно им е дали ние ќе сме тамо или не бидејќи се се знае:kesa:.
Управата к*р ја боли дали некој навива за Тетекс или не, они гледаа да лапна што појќе паре у џеб. На жалост тоа го има свегде у Македонија.
Епа тиа играчи што ќе играја со срце за клубот, дека у него израснале и знаа што значи да се носи дресот на Тетекс, беа избркани од страна на Кифла, демек не заслужуеле да играа, ама ете тиа играчи на пријателска му го напикаја,а у осталом, видовмо колку са добри манекениве што играа сега . Срамота !Таке е за жал,а и играчиве не се за жалење Глигоровски пред 2 године беше најдобар стрелец у лигава сеа манекен ми глуми.Затоа викам дека треба да играа играчи кој го сакаа клубот,кој ќе даде све само за да тимот победи и ќе играа за своите навивачи.Затоа до пред некое време зборев за тоа дека е подобро да играа Тетовчаниве што ги избркаја него ли овја манекениве кој незнаа гол да дада![]()
Управата к*р ја боли дали некој навива за Тетекс или не, они гледаа да лапна што појќе паре у џеб. На жалост тоа го има свегде у Македонија.
EUREKAУправата к*р ја боли дали некој навива за Тетекс или не, они гледаа да лапна што појќе паре у џеб. На жалост тоа го има свегде у Македонија.
Браво Војводи за изданието против Ренова и минатата недела на гостуванјето против Работнички !!!