Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
сеа за две недеље ка што играмо со ренова може и нас да ни мрса муда демек не пуштаа гостинска публика, а првата нема врска што беше запишана дека мие играмо дома а тија дојдоа 1500 душе:toe:
за нив невази забраната они са диво племе

сеа за две недеље ка што играмо со ренова може и нас да ни мрса муда демек не пуштаа гостинска публика, а првата нема врска што беше запишана дека мие играмо дома а тија дојдоа 1500 душе:toe:
не заборавај кој е попретседател на ФФМ!!!!!!
што значи пак ќе го јадете(или вие или клубот)

cestito pobeda i mozat samo da ni popushat site ostanati shto ne mrazat

Најпаметно е да се пушти у кис една изјава, што и како било. Од кис има новинари што работаа у сител или некоја друга тв, па да се рашири малку. Доста е више, доста плачемо а не превземамо ништо!!

Може и ќе ги тепамо Ренова,Брацо сака Работнички да му биде шампион па таке да...:toe:Ајде следнава дома со Силекс да тепамо,после со Ренова барем бод има да бидем и повеќе од задоволен :)

Најпаметно е да се пушти у кис една изјава, што и како било. Од кис има новинари што работаа у сител или некоја друга тв, па да се рашири малку. Доста е више, доста плачемо а не превземамо ништо!!

У сител тешко зш ѕинго е таму,у А1 нема шансе.Другиве скоро и никој да не ги гледа таке да џабе ќе биде и таму да се објават...:nesvest:,но вреди да се проба поубоо него да седимо со скрстени раце...:toe:

ЈА ТИ И ДРУГИВЕ ЏАБЕ ПИШУЕМО ОВА ОВОЈ МУАБЕТ ТРЕБА ДА ИМ СЕ КАЗЕ НА ВОЏЕТЕ

Готови бевмо да се јавимо у канал 5 ама го пуштија приведениот и заминавмо:toe:

Стварно не ми са јасни овие од полицијава,не ги пушташ да влеза на стадион па тогаш што ти смеќаваа од надвор да навијаат..:toe:

п.с Уште колку ќе отсуствува Пеев ?

п.п.с И дали е точно дека на Генц му отишла цела сезона ?

Ја мислим дека немаше да дојде до све ова да не почнеше полицијата да се курчи и да ни ги трга(кине) знамињата туе ја прејдоа свака граница и почнаја тензијете можеја слободно да не остаа кј што бевмо да си доглеамо да се израдуемо на победата и културно да си заминемо ама тоа е глупи џандари

Стварно не ми са јасни овие од полицијава,не ги пушташ да влеза на стадион па тогаш што ти смеќаваа од надвор да навијаат..:toe:

п.с Уште колку ќе отсуствува Пеев ?

п.п.с И дали е точно дека на Генц му отишла цела сезона ?

Па што ќе ти е бре стар е си имате доволно напаѓачи меѓу кој и А.Стојаноски за кој се смета дека допрва следува најдоброто од него:toe:

П.с Сум навивал за Тетекс од мали години иако не сум од Тетово но од денеска го сакам многу повеќе зашто ме направи побогат за 480евриќи:vozbud::vozbud::je::music3::pipi:

Па што ќе ти е бре стар е си имате доволно напаѓачи меѓу кој и А.Стојаноски за кој се смета дека допрва следува најдоброто од него:toe:

П.с Сум навивал за Тетекс од мали години иако не сум од Тетово но од денеска го сакам многу повеќе зашто ме направи побогат за 480евриќи:vozbud::vozbud::je::music3::pipi:

Па добро..ама не е за фрлање ни Генц..
Јас денес сакав да ја пишам сингл,и ми викаат во спортлајф дека неможе..:nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom