Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш јутуб, прегледај утакмиците од сезонава...а ако сакаш можеш слободно да провериш и од лани, во ВТОРА ЛИГА! Ич не треба да се дебатира кој е кој у моментов, треба да си слеп за да отвориш таква дискусија.

Убоо кажано:toe:
http://www.fcteteks.com/2010/03/blog-post_6611.html

А и на официални податоци мислам дека бевме на второ место по посетеност после вардар мислам. Плус сликите се тоа само од Војводи што се на југ а има уште повеќе од тоа на публика на главната трибина.

П.С. Податоците се од официални податоци според продадени карти а колку има што влагаат без карти тоа е плус. Затоа за посетеност се знае кој се најпосетувани.:helou::helou:

Имаш јутуб, прегледај утакмиците од сезонава...а ако сакаш можеш слободно да провериш и од лани, во ВТОРА ЛИГА! Ич не треба да се дебатира кој е кој у моментов, треба да си слеп за да отвориш таква дискусија.
богами не треба да се дискутира факт е дека и покрај слаба сезона на Чкембари пак сме подобри од вас па дали овие слики се за фалење бе па на сите слики сте по 100 души ние уште со утакмиците од првите кола ви бегаме

богами не треба да се дискутира факт е дека и покрај слаба сезона на Чкембари пак сме подобри од вас па дали овие слики се за фалење бе па на сите слики сте по 100 души ние уште со утакмиците од првите кола ви бегаме

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не вреди да си го арчам времето на тебе :tapp:

Хахахах ма немој, кажа нешто и остана жив.:pos2:

А, кај сте на гостувања цела сезона ?
Војводи бар одеа на гостувања (додуша беше само една утакмица бидејќи се укина забраната),а сега еве се спремаат и за у Турново,а вие се правдате дека управата не ви давала автобуси. Па, ако сте му толку верни на клубот и ако толку го сакате клубот, можете во сопствена режија да се организирате и да одите на гостувања, како што неколку Војводи беа во Кратово, или пак кога Комити дојдоа во Тетово и покрај забраната за гостувања.
Ете, сега се укина забраната па имате шанса да се покажете, а дотогаш глас да не ви слушнам:tapp:

Хахахах ма немој, кажа нешто и остана жив.:pos2:

А, кај сте на гостувања цела сезона ?
Војводи бар одеа на гостувања (додуша беше само една утакмица бидејќи се укина забраната),а сега еве се спремаат и за у Турново,а вие се правдате дека управата не ви давала автобуси. Па, ако сте му толку верни на клубот и ако толку го сакате клубот, можете во сопствена режија да се организирате и да одите на гостувања, како што неколку Војводи беа во Кратово, или пак кога Комити дојдоа во Тетово и покрај забраната за гостувања.
Ете, сега се укина забраната па имате шанса да се покажете, а дотогаш глас да не ви слушнам:tapp:

Арно не те мрзеше да му враќаш...не вреди остај го. Нека жива у некој филм од 90-тите.

Што сакам да дојдете во Скопје на 14 март па да видите што ке ви деси :jaj:,од толку што се цепате нема да знаете кај ви е главата:toe: КОМИТИ ЗАПАД

Арно не те мрзеше да му враќаш...не вреди остај го. Нека жива у некој филм од 90-тите.
Mорав да му вратим,да се врати у реалноста, да не живи у филм дека штетно делуе на него:toe:

01082009519.jpg

:pipi::pipi: ОВа со Ѓорче мислим дека беше, ми седи сликава у комп, а немам пишано со кого е утакмицава

01082009519.jpg

:pipi::pipi: ОВа со Ѓорче мислим дека беше, ми седи сликава у комп, а немам пишано со кого е утакмицава
Да со Ѓорче е ова. Според мене најдобрата утакмица сезонава заедно со онаја против Вардар.

turi te im kurot be na nepismenive, daj kazite dal ima nesto novo za turnovo, sama nesto oficijalno, ne da mi kazuete trebase vake trebase take, treba ova treba ona. kazite ke ima buspvi ili ne?

само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао

само едно ке кажам навивачка група Чкембари направи најпоке гостувања дсега сезонава и некој не излезен од то селото да ми кажва ддека е излишено да се споредвате вие со нас во право е не сте ни блиску џабе толку курчење и да не арчете тастатура на мене оти ни јас не планирам на вас чиао
:pos2::pos2::pos2: Не е за секој компјутер:tapp:

мрш бе сељак, имаш твоја тема и таму иди да смрдиш, немој многу да јадеш гомна и продолжи да живиш 20 године наназад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom