Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
супер ни е одбраната бе заеби ти ова пријателски ќе видиш сеа у лига ќе газимо се надевам :vozbud:

Шиш,Белчев,Ристов топ одбрана тоа се покажа и на денешната утакмица немајте гајле за тоа слаба точка ви е средниот ред :helou:

со работнички у субота ке играмо, а днска загубивмо од цементарница 2-1. стрелец за нас мики

Кј ќе играа и у колку саат знаеш??
Нешто многу слабо со пријателскиве,што играчи имамо и пак губимо иако не са може уште уиграни:toe:

Кј ќе играа и у колку саат знаеш??
Нешто многу слабо со пријателскиве,што играчи имамо и пак губимо иако не са може уште уиграни:toe:
немам појма кј ке се игра, со динамо врање знам у недела у јегуновце а за со работнички не знам.

Требаше ваке да се засилуемо уште пред да почне сезонава,а не сеа когај ни е скоро загарантиран опстанокот,само за џабе трошење паре:toe:.И таке полуфинале играмо со второлигаш,а у финале(би требало да играмо:))изгледа ќе играмо со Работнички и ете ти излез у Европа:toe:.Супер е ова што доаѓаа нови играчи не викам не туку ај Брацо си знае:helou:

Супер!! Конечно ќе идемо и на гостувања :) :vozbud:

Би било да добро да дојде Крсте ама незнам што ќе им са толку напаѓачи..боље би било да дојде некој везњак отколку напаѓач.
И утрешната утакмица против Работнички по се излеа ќе се одигра на стадионот на Фк.Алумина или во Пржино.

Би било да добро да дојде Крсте ама незнам што ќе им са толку напаѓачи..боље би било да дојде некој везњак отколку напаѓач.
И утрешната утакмица против Работнички по се излеа ќе се одигра на стадионот на Фк.Алумина или во Пржино.

Теренот во Пржино во моментов е во катстрофално издание, и не ми се верува дека ќе играте тука :)

Теренот во Пржино во моментов е во катстрофално издание, и не ми се верува дека ќе играте тука :)

Па што така ми кажаја,највероватно ако е зафатен теренот во Алумина или пак да е во лошо издание па како некоја алтернатива се спомна Пржино.

Добро се засиливмо, посебно у напад и одбрана донесовмо играчи кој са за наши услови доста квалитетни. Само треба малу и средниот ред да го појачамо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom