- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 0
pa zabranata do mart ce bide zavrsena ama kojznae dali ce dojdaЌе издржимо некако...Прва утакмица у март ќе ни биде со палистер и ваљда ќе истече забраната па ќе дојда онја од битола

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa zabranata do mart ce bide zavrsena ama kojznae dali ce dojdaЌе издржимо некако...Прва утакмица у март ќе ни биде со палистер и ваљда ќе истече забраната па ќе дојда онја од битола
они “увек“ доаѓаа ка игра пелистер надвор у све градојве биле на гостуење освен у прилеп велес гевгелија тетово скопје гостивар охрид ресен крива паланка кумановоpa zabranata do mart ce bide zavrsena ama kojznae dali ce dojda![]()
јадење бурек џабе...они “увек“ доаѓаа ка игра пелистер надвор у све градојве биле на гостуење освен у прилеп велес гевгелија тетово скопје гостивар охрид ресен крива паланка куманово:back:
![]()
oni za razlika od vas u vtora liga idea non stop na Teteks a vie se otkazavte od klubot
ти гледај си ја твојата група не дрндај многу...
После она срамење шо го доживеавте од фемили немаш право на глас.
и... можеби некои се откажаа од Пелистер , но не сите.
ftopic::je:
Btw... тетекс е одамна 2ра лига а војводи цело време навиваја ? :smir:
pelister ima igrano u 1yu liga i toa poslednata sezona, koga zavrsija 5ili6 u 2liga i administrativno vlegoja u ligata. sepak toa bese liga bez ekipi od hrvatska i slovenija, zos taja sezona pocnaja so nivni prvenstva, a makedonija od narednata sezona organizirase svoe prvenstvo kako nezavisna drzava.џабе бобиче он е сељак од битола ништо не видел ништо не чул не излегол од битоло па незнае дека последниве 3 сезоне дур беше тетекс у втора лига се идело нонстоп
еј битола
сеа ме потсети нешто да те прашам што викаш дал се идело тетекс ка бил порано у 2 лига.
Пелистер играле некоаш у 1 Југословенска лига ка што играја Тетекс и Вардар ???
дали си замислил тогај колку имало гледачи на трибините у тетово ???
и ја сакам да дојда да има фрљање од трибина људиpelister ima igrano u 1yu liga i toa poslednata sezona, koga zavrsija 5ili6 u 2liga i administrativno vlegoja u ligata. sepak toa bese liga bez ekipi od hrvatska i slovenija, zos taja sezona pocnaja so nivni prvenstva, a makedonija od narednata sezona organizirase svoe prvenstvo kako nezavisna drzava.
inaku ja ne znam sto mu objasnuete na nego, ako dojda uste pouboo za nas, ke im se povtori zadar kogaj go jadea nemien.
џабе бобиче он е сељак од битола ништо не видел ништо не чул не излегол од битоло па незнае дека последниве 3 сезоне дур беше тетекс у втора лига се идело нонстоп![]()
Абе малолетник,прекини со испадиве. Ти знаеш дал он излегол од Битола или не.Ти ги читам све постојве и немоем да ти се изначудим. Стварно лоши "амбасадори" имамо по нетов.
Добро бе колку години имаш?!:nesum:и ја сакам да дојда да има фрљање од трибина људи![]()