Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Да де..ама ја мислев дека ќе не победа со еден разлика,а не ваке.
И мене таке ми кажаја дека требало да биде еден разлика за нив,али јбг, било 3 или 2 разлика смо го јаделе свекако :smir:

Изгледа како што добив инфо да овој Бошко Ступиќ од Вардар ќе дојде кај нас
Дај боже да е вистина ова, и таке нападот ни е катастрофа бар малу ќе го живне, нормално ако дојде :vozbud:

Ајде сега тек у март ќе го гледамо Тетекс, да се надеамо дека ќе се зема добри играчи зимава и дека нема да ни мачкаа очи со некој четвртолигаши од Србија.

Ајде сега тек у март ќе го гледамо Тетекс, да се надеамо дека ќе се зема добри играчи зимава и дека нема да ни мачкаа очи со некој четвртолигаши од Србија.
или од грчка ама трај ка го зедоа захариевски од тиа второлигашите од грчка се исплати:)

или од грчка ама трај ка го зедоа захариевски од тиа второлигашите од грчка се исплати:)

Па колку што знам Захариевски и немаше некоја поголема минутажа у Тетекс или грешам:nesum:Друго што направивте со Ступиќ бе??И за крај да се молиме Вардар да прекине со бојкотот на пролет зашто ако продолжат да го бојкотираат првенството со тоа автоматски му се губи легитимноста на ФФМ пред UEFA и нема да може никој тим да игра у европа а како што тргнала работава на добар пат сме да го оствариме тоа нели??:toe:

Па колку што знам Захариевски и немаше некоја поголема минутажа у Тетекс или грешам:nesum:Друго што направивте со Ступиќ бе??И за крај да се молиме Вардар да прекине со бојкотот на пролет зашто ако продолжат да го бојкотираат првенството со тоа автоматски му се губи легитимноста на ФФМ пред UEFA и нема да може никој тим да игра у европа а како што тргнала работава на добар пат сме да го оствариме тоа нели??:toe:
игра захариевски бе:) последниве 2-3 стартен е

Игра стандардно Захариевски, ама според мене не покажа ништо посебно. Годините сепак се во прашање...

Игра стандардно Захариевски, ама според мене не покажа ништо посебно. Годините сепак се во прашање...
за разлика од овја инвалидиве помлади он господ им е:)

mnogu jasno :smir:

sega ce bide dosadno do mart nema idenje na stadion :tapp:
Ќе издржимо некако...Прва утакмица у март ќе ни биде со палистер и ваљда ќе истече забраната па ќе дојда онја од битола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom