- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
Брат добро кажа еден гол ќе дадеме сега е 3-1
Да де..ама ја мислев дека ќе не победа со еден разлика,а не ваке.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат добро кажа еден гол ќе дадеме сега е 3-1
И мене таке ми кажаја дека требало да биде еден разлика за нив,али јбг, било 3 или 2 разлика смо го јаделе свекако :smir:Да де..ама ја мислев дека ќе не победа со еден разлика,а не ваке.
Дај боже да е вистина ова, и таке нападот ни е катастрофа бар малу ќе го живне, нормално ако дојдеИзгледа како што добив инфо да овој Бошко Ступиќ од Вардар ќе дојде кај нас
или од грчка ама трај ка го зедоа захариевски од тиа второлигашите од грчка се исплатиАјде сега тек у март ќе го гледамо Тетекс, да се надеамо дека ќе се зема добри играчи зимава и дека нема да ни мачкаа очи со некој четвртолигаши од Србија.
или од грчка ама трај ка го зедоа захариевски од тиа второлигашите од грчка се исплати![]()
игра захариевски беПа колку што знам Захариевски и немаше некоја поголема минутажа у Тетекс или грешам:nesum:Друго што направивте со Ступиќ бе??И за крај да се молиме Вардар да прекине со бојкотот на пролет зашто ако продолжат да го бојкотираат првенството со тоа автоматски му се губи легитимноста на ФФМ пред UEFA и нема да може никој тим да игра у европа а како што тргнала работава на добар пат сме да го оствариме тоа нели??![]()
игра захариевски бепоследниве 2-3 стартен е
брат има 730 минута играно а тија што ги имаа 90 посто натпреварите одиграно имаја 1100А пред тоа кај беше бе???Играше мал фудбал а??:nesum:
за разлика од овја инвалидиве помлади он господ им еИгра стандардно Захариевски, ама според мене не покажа ништо посебно. Годините сепак се во прашање...
mnogu jasno :smir:Од нашите млади најдобар е Мирослав Јовановски :helou:
Ќе издржимо некако...Прва утакмица у март ќе ни биде со палистер и ваљда ќе истече забраната па ќе дојда онја од битолаmnogu jasno :smir:
sega ce bide dosadno do mart nema idenje na stadion![]()