Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Да играја свите овја толку добро ќе бевмо сега негде горе, не у борба за опстанок.
Ја би ги издвоил истите што ги кажа војводи-1988, Нено, Реџепи и Мики. Другите беа да не речем катастрофа!

И ја се слажем со војводи-1988 и боби4е дека единствени што заслужиле да остана са Мики,Ненад,Леци, а ја би ги додал уште Жика, Цуки и Бојан и Марко, а другите са свите за бркање.

Добро мие зборевмо за тоа кој изиграл најдобро оваја полусезона. Инаку за остануење има 6-7 душе што може да остана, другото све у Славија Скопје да се прати :):)

Само се надеам дека зимава ќе се зема стварно квалитетни играчи, не ка на лето што ни мачкаја очи со некој играчи, а ги избркаја децата од Тетекс што оставаја срце на терен.

:pos2::pos2::pos2: у спорт пишале дека имало 50 гледачи па еве еден совет до Македонски спорт следна утакмица да ни пиша дека имало 0 гледачи :nenene::nenene:
У втора лига кј имаше дупло помалку гледачи ќе ни пишеле барем 300 :tapp::tapp:

:pos2::pos2::pos2: у спорт пишале дека имало 50 гледачи па еве еден совет до Македонски спорт следна утакмица да ни пиша дека имало 0 гледачи :nenene::nenene:

Абе брат се знае зашто пишуваат така.Тоа е намерно ради Хари.Наместо 5000 тие за инает ќе пишат 2000:toe:

Не се замарам со тиа дегени од спорт. Не памтим когај последен пут сум им прочитал новина зошто само глупости пишуа.
Добро памтим после утакмицата со Охрид пишаја дека имало 400 душе :jaj::kesa:

Не се замарам со тиа дегени од спорт. Не памтим когај последен пут сум им прочитал новина зошто само глупости пишуа.
Добро памтим после утакмицата со Охрид пишаја дека имало 400 душе :jaj::kesa:

Тоа беше врв на све...

Добро мие зборевмо за тоа кој изиграл најдобро оваја полусезона. Инаку за остануење има 6-7 душе што може да остана, другото све у Славија Скопје да се прати :):)

Само се надеам дека зимава ќе се зема стварно квалитетни играчи, не ка на лето што ни мачкаја очи со некој играчи, а ги избркаја децата од Тетекс што оставаја срце на терен.
Може може слободно. И не Славија Скопје туку Славија ПРЖИНО :vozbud:

utakmicata so rabotnicki e namestena 1-0 za niv da zavrsi, take da dzabe ke idete, ostajte gi pette (pet deka se vikaat Legija V, da bea Legija X, ke bea deset navijaci) navijaci na rabotnicki da se raduvaat na namesteni utakmici kako ovaja i taja u tetovo sto ja pobedija.

Па мозе и да не биде местена затоа што работнички е доволно јак да победи,а ако е местена тогаш мозе да очекувате да ви го пушти купот во финале

Па мозе и да не биде местена затоа што работнички е доволно јак да победи,а ако е местена тогаш мозе да очекувате да ви го пушти купот во финале
ja ti kazuvam deka e mestena eden razlika za rabotnicki (1-0), znaci imam info deka taka ke zavrsi, ne zborim od pamet. za kupot ima vreme, najdobra varijanta ni e da se padnemo so niv u finale i da zavrsi vo zavisnost od momentnata situacija za da igra teteks u evropa liga, ama za toa prvo treba da go projdemo skopje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom