Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Брат како 1во ја увек идем на тетекс али днаска немоев зош учим у скопје башка пред бркање сум а иначе сум редовен на стадион
иначе редовен на стадион, нередовен у школо:)

ама денеска на фб глеам 300 душе атендинг отишле на стадион 20 бевмо:@ незнам што им е филмов ка ќе реча дека ќе дојда

да да па на почеток на вторава половина од сезонава ќе биде завршена
таман со пелистер дома играмо да видимо дал ќе дојда чкембарите или за нив уште ќе трае казната :pos2::pos2::pos2:

ПОИНТЕРЕСНО ЌЕ БИДЕ КОЈ ЌЕ ЗАВРШИ ЗАБРАНАТА ЗА ГОСТУЕЊА...БАШКА АКО СЕ ОРГАНИЗИРА ДА СЕ ИДЕ УВЕК ЌЕ БИДЕ ТОП

Имам сознанија дека у јануарскиот преоден рок ќе се донеса 10 нови играчи. Мислим дека околу 5 ќе бидат од Вардар и 2-3 од Пелистер. Инаку исто таке се планира чистка у Тетекс, многу од досегашниве играчи ќе ида .... Позз

Имам сознанија дека у јануарскиот преоден рок ќе се донеса 10 нови играчи. Мислим дека околу 5 ќе бидат од Вардар и 2-3 од Пелистер. Инаку исто таке се планира чистка у Тетекс, многу од досегашниве играчи ќе ида .... Позз
9 igraci se na spisok za zaminuenje od teteks.

треба више да летаа е такви треба да се зема има у вардар некој јаки исто таке и од пелистер можеа и од ѓорче 1 играч бар да зема

Овој од Македонија Ѓ.П Мирко Ивановски тој да дојде би било супер од Вардар има неколку млади сто би биле исто супер али ќе видиме хехехехе

нено,зика,реџепи,мики јованоски засега највише мислим дека се имаа доказано у тетекс полусезонава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom