Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде честито победа нека ни е :smir:

btw, вие што бевте на стадион кажите збор два што се дешаваше и дал имаше навијање...

Со оглед на тоа дека денеска е работен ден немаше многу народ на стадион но сепак имаше навијање :helou:

И плус овја што са пред нас ќе паузираа по едно коло и да се засилимо добро сеа за време на зимскиов преоден рок сигурно бегамо од опасната зона :):)

Само одбрана друго ништо.

Само одбрана друго ништо.

И друго треба да се смени не само одбрана со оглед на резултативе што ги имаа оваа година :nesvest: исто така треба и тренеров да се смени но тоа малу потешко:toe:

Одбрана сигурно, ама и напад. У 15 утакмице имамо дадено 20 гола, од кој 11 на Милано. Што значи у другите 13 утакмице имамо дадено само 9 гола. Мора да се земе некој напаѓач што знае да реализира, зошто ваке ништо не праемо.

Добро е се одлепивте би требало да се спасите од бараз,за нас не се секирајте сигурно остануваме во прва лига.поз

Ајде честито нека ви е победа!!!
Гледам дека имало многу голови изгледа му се напраи меракот на akselj4vojvodi да гледа добра утакмица со повеќе голови:vozbud:
да да морам да го пофалим 4 гол мислим на бурхан беше, посебно акцијата да ја видевте све one touch 4-5 играча :)

победа можемо да ја стигнемо:)
бтв на стадион седим на главна и едни 2 збора:
-овја са скопје гарант
-не бе овја ти са тиа хоризонт
хаха нездрава работа

:aplauz: Иако знаеме кој е Милано, сепак не е на одмет висока победа. Ќе ја подигне самодовербата, а и 3 бода си се 3 бода.

Па ако сакаа високи победе можа и против кадети на Тетекс да ги постигна, ако више им зависи од такви "победе" самодовербата.. За мене ова е тим без душа, со искључоци на поединци кој потекнуаа од школата на Тетекс.

Па ако сакаа високи победе можа и против кадети на Тетекс да ги постигна, ако више им зависи од такви "победе" самодовербата.. За мене ова е тим без душа, со искључоци на поединци кој потекнуаа од школата на Тетекс.
да видиш да им смаља платете како ќе играа:)

ЧЕСТИТО ПОБЕДА ИМАШЕ НАВИАЊЕ ?

На форумов свите војводе се праете,а на стадион никој не иде па ич не пишујте ако не,а навивање имаше слабо ама имаше колку толку за 50 душе колку што бевмо.

На форумов свите војводе се праете,а на стадион никој не иде па ич не пишујте ако не,а навивање имаше слабо ама имаше колку толку за 50 душе колку што бевмо.
Брат како 1во ја увек идем на тетекс али днаска немоев зош учим у скопје башка пред бркање сум а иначе сум редовен на стадион

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom