Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Тоо ми се исползни зелбата тетекс падна со скопје 100 посто ке победите,и играте во финале иначе тука ке имате подршка и од комити . До тогаш истекува казната и ке мозе на трибини да се бодри тетекс еве ми шанса да навивам со вас, комити - војводи засеогаш!!!!!!!!!

Супер испадна ждрепкава, подобро не можеше и мислим дека ќе ги пројдемо и после у финале би сакал со палистер да играмо :vozbud:

Ако ги тепате Скопје, догодина Лига Европа а ? :vozbud:

ајде нека ви е со среќа,мора да ги тепате скопје па се гледаме во финале,и ке ја имате подршката и од комити, КОМИТИ-ВОЈВОДИ засекогаш заедно

ајде нека ви е со среќа,мора да ги тепате скопје па се гледаме во финале,и ке ја имате подршката и од комити, КОМИТИ-ВОЈВОДИ засекогаш заедно
Да ке имаат подршка од нас во финалето тоа е сигурно ама за во европа нз дали ке мозе по што лигата ни остана со 10 тимови а според уефа во такво првенство тешко дека ке дозволи некоја наша екиша да игра во европа,дај бозе да грешам и да навиваме заедно во европа. комити - војводи засекогаш!!!!!!!!

Ако ги тепате Скопје, догодина Лига Европа а ? :vozbud:
zavisi prvenstvoto kako ke zavrsi, a ako osvoimo kupot igramo svekako.

Да ке имаат подршка од нас во финалето тоа е сигурно ама за во европа нз дали ке мозе по што лигата ни остана со 10 тимови а според уефа во такво првенство тешко дека ке дозволи некоја наша екиша да игра во европа,дај бозе да грешам и да навиваме заедно во европа. комити - војводи засекогаш!!!!!!!!
ne mu veruvajte na mak sport se sto ke pisat. ke si igraat evropa nasite ekipi, makar i 8 tima da ostanat do kraj.

ајде да се надеваме на едно финале помеѓу Тетекс-Пелистер,затоа што ќе биде многу интересно не само на теренот туку и на трибините...

ајде да се надеваме на едно финале помеѓу Тетекс-Пелистер,затоа што ќе биде многу интересно не само на теренот туку и на трибините...
И Јас го сакам ова финале па да ги ебеме битолчаните напред тетекс

И јас би сакал само не веруам баш у тоа,бидејќи стрико Брацо ќе среди финалето да биде Тетекс - Работнички и нормално ќе ја намести да тепа Тетекс,бар ја така мислам...

24 Мај ви е денот на зивотот очекувам пеколна атносфера на градски со наша помош и да ве глеаме во лига европаа:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom