Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У колку саат играмо со беласица знае некој??
Ајде барем туе да успеемо,а и добри смо у првенство 6-ти смо уште ама очекуем наредна недела да изгубимо од Пелистер и да паднемо надоле(се надевам дека грешим):smir:
epa pelister gosti, tunovo doma, sileks gosti, renova doma. 5 boda? nema sanse.Треба да бидемо среќни ако тетекс у наредниве 5 гола земе барем 5 бода...![]()
У колку саат играмо со беласица знае некој??
Ајде барем туе да успеемо,а и добри смо у првенство 6-ти смо уште ама очекуем наредна недела да изгубимо од Пелистер и да паднемо надоле(се надевам дека грешим):smir:
u 3 saat.
epa pelister gosti, tunovo doma, sileks gosti, renova doma. 5 boda? nema sanse.
pelister ako ne ja kupimo nema da go pobedimo u bitola, turnovo realno e pojak od nas ama moze da se pobedi, sileks u gosti so ogled na formata na dvete ekipi tesko i bod da se zeme, teteks-renova tija sto ja gledaja za pingo znaat deka teteks nema sto da bara na toj natprevar, so mladincite i so rezervite renova ne pobedi 1-0. 12 kolo idemo u gjorce, oni doma go pobedija vardar so 5-0, jugomagnat so 4-1, milano so 8-0, sto mislite kolku ke primimo mie? toa e, ni doagaat 5 teski natprevari kade tesko ke se osvojuva poeni.
epa pelister gosti, tunovo doma, sileks gosti, renova doma. 5 boda? nema sanse.
pelister ako ne ja kupimo nema da go pobedimo u bitola, turnovo realno e pojak od nas ama moze da se pobedi, sileks u gosti so ogled na formata na dvete ekipi tesko i bod da se zeme, teteks-renova tija sto ja gledaja za pingo znaat deka teteks nema sto da bara na toj natprevar, so mladincite i so rezervite renova ne pobedi 1-0. 12 kolo idemo u gjorce, oni doma go pobedija vardar so 5-0, jugomagnat so 4-1, milano so 8-0, sto mislite kolku ke primimo mie? toa e, ni doagaat 5 teski natprevari kade tesko ke se osvojuva poeni.
абе точно дека имамо бољи тим од пелистер али они кинат брат а за со ренова утакмицата мислим дека ќе моземо бод да извадимоЕпа реално гледано Тетекс има бољи тим од Пелистер али со тоа што се игра у Битола не се знае ништо,а па за со Ренова тоа за турнирот за Пинго може кифла ги одмарал играчите нејчел да не му се повреди некој или слично или пак Костов да не му ја открие тактиката на кифла![]()
Епа реално гледано Тетекс има бољи тим од Пелистер али со тоа што се игра у Битола не се знае ништо,а па за со Ренова тоа за турнирот за Пинго може кифла ги одмарал играчите нејчел да не му се повреди некој или слично или пак Костов да не му ја открие тактиката на кифла![]()
абе точно дека имамо бољи тим од пелистер али они кинат брат а за со ренова утакмицата мислим дека ќе моземо бод да извадимо