- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
utakmicata ako nee sitnata togas treba site igraci da odat na pripremi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а го јадел од војводете или од тиа навиачите на главна ?Ама затоа ка што разбрав, вчера еден од управа го јадел лошо!! Уште не е сигурно, ваљда ќе се дознае денојве...
абе ајде нема смисла ова више свите изгубија воља да ида на стадион а тетекс ако продузи ваке се знае што не чека пак 2лига![]()
imase nesto pomalu od 2500, ama mak sport se znae na kogo mu natpisuvaat, a na kogo mu namaluvaat za publikata, ne e ni bitno toa. tija sto bea na stadion znaa kolku imalo.У спорт пишуе дека имало 1000 гледачи:kesa:
ова зинает праа изгледа
А колку е капацитет на цел стадион?
16 000 мислим дека е.
Negde psiue 15 000 negde 12 000Ја знам дека е 12.000.
tolku e, t.e. tolku stolcinja ima staveno.Ја знам дека е 12.000.
imase nesto pomalu od 2500, ama mak sport se znae na kogo mu natpisuvaat, a na kogo mu namaluvaat za publikata, ne e ni bitno toa. tija sto bea na stadion znaa kolku imalo.
inaku vistina e ova deka bil tepan (udren) eden (visok) clen na rakovodstvoto na teteks? da ne mu go spomnuvam imeto.
Хаха...тоа си у право! па така треба да им дојде памет,иначе никоаш нема да престана со местењеТочно е, барем таке се збори низ градА со оглед на тоа кој го тепал, тешко дека ќе им текне друг пут да места
![]()