Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде и официјално од мене...Честито нека ви е,сега Превалац лесен залак ке биде за вас,па на следната дај боже да се паднете со нас :):)
Ke биде интересно...:wink:

А кај ги има другите 2ки во купот? На ффм нема ништо објавено, само старите резултати стојат.

А кај ги има другите 2ки во купот? На ффм нема ништо објавено, само старите резултати стојат.

Tреба да се одиграт тии утакмици шо не се одиграни и да се права ждрепка мислам. Тетекс-Превалец е една од тие утакмици.

Фала за честитките на сите:wink: Сеа нека гледаат да ја усерат со Превалец:toe: После утакмицава со славија(иако пријателска беше) ништо не ми е сигурно.

Честито и од мене шкендија се исплашиле па затоа не отишле нели биле многу јаки ете колку се јаки нејкат ни на неутрален терен да играат.

Честито и од мене шкендија се исплашиле па затоа не отишле нели биле многу јаки ете колку се јаки нејкат ни на неутрален терен да играат.
Апа јбг сеа:toe:Тоа беше нивно право дали да дојдат или не,они несакале да играат надвор од Кичево и грешка направиле уште од почетокот кога се сложиле Тетекс да биде домаќин:toe:Ама ајде помина тоа сега останува да им посакаме среќа на нашите играчи против Превалец:wink:

od 1/16 finaleto ostana uste prevalec-teteks da se izigra na 09.09.2009, pa posle na 10ti ke bide zdrepkata na 1/8 finale. ja se nadevam deka prvo ke bide projden prevalec, a posle da ni se padne nekoja ekipa od 2liga. prvoligasite neka ostanat za 1/4 finale i natamu.

od 1/16 finaleto ostana uste prevalec-teteks da se izigra na 09.09.2009, pa posle na 10ti ke bide zdrepkata na 1/8 finale. ja se nadevam deka prvo ke bide projden prevalec, a posle da ni se padne nekoja ekipa od 2liga. prvoligasite neka ostanat za 1/4 finale i natamu.
Па редно и мие да играмо против слаба екипа во 1/8 финале више. Цел живот ни паѓаа најјаките од прва лига, ама не им се плашимо годинава нека дојде кој сака.:smir:

Aj 4estitki za plasmanot ponatamo , poslatko kje beshe regularno da projdevmo so pobeda nad Shkendija ama shto e tuka e :smir:

Ајде честито нека е победата,али уште не е ништо сигурно додека не биде официјално,зашто од овие од ффм може све да се очекуе!!

Ајде честито нека е победата,али уште не е ништо сигурно додека не биде официјално,зашто од овие од ффм може све да се очекуе!!

Нема врска баш сега не може да ја оплеска ФФМ,пошо во Кичево имало и судии и делегати и камери од некој телевизии...само екипата на Шкендија не се појавила.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom