Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Pak te pukaa agresije ? :pos2: nema potreba od zagrevanje na situacijata , ednostavno ljudite sakaa da ima red i mir , na kraj kraeva svite sakamo da idemo da gi gledamo klubojte koj ni igraa i da navijamo ama nikoj nesaka da ima mrtvi posle utakmica , koj kje soberesh sve na sve mu izlaga deka ova e valjda i najpametno reshenie ...

sve zivo da mu e.am koj i da e kriv za ova drama veke...kao decinja se ponasaat,ne ovde ne tamu,vamu pa dobro be u pm komu li mu preci da se igra kaj sto treba,zs navivame nie,pa bas za ovie utakmici ziveem.Ah tetekse denes veke ke bese odigran mecot,nekoj happy nekoj ne,no vazno ke znaev deka sme sposobni za nesto.

neka zemaat sluzbeno,no ova nikogas nema da im go prostime niti na Teteks niti na toj sutrakot Qenan za donesenata odluka.

vaka se vzestuvaat strastite ako voopsto mislile da gi smirat,sto se somnevam i vo ova
ако прочита у текстот имало претставник и од шкендија, тој се согласил да се игра у кичево, како што шкендија СВЕСНО се согласила тетекс да биде домаќин. потоа се премислиле, ама натпреваров мора да се одигра неделава, не е битно каде, зош нема смисла сите екипи веке одиграа 1/16 финале, а овие две немаат абер. ако не се изигра и сега тогаш ффм нека ги казни и двете екипи и превалец нека игра у 1/8 финале. инаку кога викам дека мора да се одигра неделава е заради тоа што натпреварот со превалец се игра на 9ти, а ждрепката за 1/8 финалето е на 10ти септември.

Немој да го кривиш тетекс за тоа што се игра олку касно натпреварот се знае кој го одложи натпреварот на 6.8 ,а непамтиш кој ја доби утакмицата службено за бараж што беше тогаш ви беја супер истиве људи од ФФМ а сеа не ви чина незнаете ни вие што сакате:toe:
а и овде си у право. иако тогаш тетекс според сите правилници беше у право, криминалците у ффм донесоја политичка одлука и тетекс го јадеше стапот. мене и тогаш и сега не ми се свиѓаат овие од ффм и одвај чекам да ги сменат.

ne e do FFM ova,Qenan Idrizi donesol vakva odluka,ne e tajna deka saka da ja vidi Shkendija vo najlosa mozna pozicija.A i isto ne e tajna deka Teteks ne saka da se igra vo Tetovo so publika.No sto e tuka e,sepak glup poteg mi izgleda pa u pm ne e prv pat da igrame,nikogas nemalo incidenti,imalo policija specialci sto ne pratile doma bez da se sretnamo,taka li e .Bez razlika kolku sme sakale da se tepamo.Pa i ovoj pat neka bese taka.Nesposobni luge toa ti se

ne e do FFM ova,Qenan Idrizi donesol vakva odluka,ne e tajna deka saka da ja vidi Shkendija vo najlosa mozna pozicija.A i isto ne e tajna deka Teteks ne saka da se igra vo Tetovo so publika.No sto e tuka e,sepak glup poteg mi izgleda pa u pm ne e prv pat da igrame,nikogas nemalo incidenti,imalo policija specialci sto ne pratile doma bez da se sretnamo,taka li e .Bez razlika kolku sme sakale da se tepamo.Pa i ovoj pat neka bese taka.Nesposobni luge toa ti se
у текстот претставникот на тетекс извајува дека сакаат да играат без публика заради тоа што немале контрола врз нивните навивачи. инаку убоо викаш можеше да се игра у тетово, ако беше сега на ренова на стадион виде колку полиција имаше, така да и на овој натпревар секој кој ке види дека има толку полиција не би направил инцидент. иако имало многу обиди за физичка пресметка меѓу војводи и балисти, сепак до тоа никогаш не дошло, барем не на натпревар. инаку за идризи се согласувам скроз со тебе. он го сака истото што го направи бајруш со башкими, го уништи клубот за да може милано да биде главен кумановски клуб, така и овој.

у текстот претставникот на тетекс извајува дека сакаат да играат без публика заради тоа што немале контрола врз нивните навивачи. инаку убоо викаш можеше да се игра у тетово, ако беше сега на ренова на стадион виде колку полиција имаше, така да и на овој натпревар секој кој ке види дека има толку полиција не би направил инцидент. иако имало многу обиди за физичка пресметка меѓу војводи и балисти, сепак до тоа никогаш не дошло, барем не на натпревар. инаку за идризи се согласувам скроз со тебе. он го сака истото што го направи бајруш со башкими, го уништи клубот за да може милано да биде главен кумановски клуб, така и овој.

eh da ja odamna vikam deka Qenan so Shkendija saka da napravi kako sto napravi Bajrush so Bashkimi!

No ovaa nema da mu uspee...

Za mecot stvarno nema potreba da se odigra vo Kicevo...specijalcite mozat da go osigurat celiot mec bez da ima nitu eden incident no ete :toe:

Најтрагично е што членот на шкендија се согласил да се игра во Кичево, а после неколку дена друг претставник од шкендија дошол и рекол дека не сакале да играат таму, и дека не дале одобрение. Што е работава незнам...

епа нема да има фудбал се додека Хаџи е на чело на ФФМ и се додека во ОФС-Тетово ќе раководи некој непрофесионален:tapp:

Ајде бе више у пичку матер нека се изигра утакмицава, налет еј. Невидена работа станале џандариве, до сеа можеше свака сезона по 2 пута да играа а сеа не може ... брее...:toe:

znae nekoj dali igracite na skendija zaminale za kicevo? u sport sega citam deka ke se igra natprevarot. igracite na teteks veke treba da pristignat vo kicevo.

Играчите на Тетекс тргнати са у 1 накај Кичево, а за нивниве незнам. Што сакам службено да си ја земемо, па нека се праа паметни уште.

Играчите на Тетекс тргнати са у 1 накај Кичево, а за нивниве незнам. Што сакам службено да си ја земемо, па нека се праа паметни уште.
znam deka teteks sa trgnati, u 12h bea u arm na rucek, pa posle trgnale. ja se nadevam na pobeda i na natprevar protiv prevalec.

нее изгледа вие га земате служено 3-0..Шкендија нема да го одигра натпреварот според некои информации

Кај 1 саат нашите заминаа накај Кичево ги видов ,а Шкендија изгледа не така да службено си ја земамо утакмицава:toe: Подобро ќе беше со игра да пројдевмо одколку вака ама ајде како ида е нека ни е честито 1/16 финале:wink:

ako e taka, togas neka ni e cestit plasmanot vo 1/16 finaleto, pa zdravje za drugata sreda spremajte se za u veles. samo da se poceka 4ipol saat da dojde za i oficijalno da se proglasi pobednikot, zos spored pravilata treba pola saat da gi cekaat skendija da dojdat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom