Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Само што глеав вести ....тоа играч ли е бе ? На најлош душман нема да му влезам така .... Дебил ...

И после уште го пљукаа коа го вадеа овој а му аплаудираа на љунгерот ....

Дебили ....планинари .... част искључоци ...

Колку вр. нема да игра типов ?

Само што глеав вести ....тоа играч ли е бе ? На најлош душман нема да му влезам така .... Дебил ...

И после уште го пљукаа коа го вадеа овој а му аплаудираа на љунгерот ....

Дебили ....планинари .... част искључоци ...

Колку вр. нема да игра типов ?

Епа види лани на натпревар со Слога на играч од Тетекс му се случи истата повреда каква што е оваа денеска односно кршење на двете потколеници, и од паузираше од прилика 10-11 месеци... така да тоа е тоа можеме само да му посакаме побрзо да оздрави и да се врати што побрзо:toe:

;/

Не ми се верува бе .... дебилите му плескааа на тој ....

Јас како што разбрав му била скршена потколеницата и тоа двете коски, а истата повреда ја имаше лани еден играч кој паузираше речиси цела година... па сега ако се работи за истата повреда и на овој играч не му бега толкава пауза за жал:nesum:

Ova nema vrska so fudbal a najmalce so ferplay , nemam shto da izjavim vishe na ova poshto sve e kazhano i videno , alal neka mu e na toj shumadinecot i na tija plemeto slezeni od planina shto nemaa 2 chisti od navijanje kako shto mozhevte i samite da zabelezhite ! :tapp:

Јас како што разбрав му била скршена потколеницата и тоа двете коски, а истата повреда ја имаше лани еден играч кој паузираше речиси цела година... па сега ако се работи за истата повреда и на овој играч не му бега толкава пауза за жал:nesum:

Ако е потколеницата скршена ке има долга пауза.
Иста ваква повреда заработи Аксентиев од Работнички лани на 2 Ноември,а уште нема заиграно

Ако е потколеницата скршена ке има долга пауза.
Иста ваква повреда заработи Аксентиев од Работнички лани на 2 Ноември,а уште нема заиграно

Па како пто разбрав јас скршена му е левата потколеница и тоа двете коски на потколеницата, што значи ќе паузира баеѓи време..:uvo:

Епа види лани на натпревар со Слога на играч од Тетекс му се случи истата повреда каква што е оваа денеска односно кршење на двете потколеници, и од паузираше од прилика 10-11 месеци... така да тоа е тоа можеме само да му посакаме побрзо да оздрави и да се врати што побрзо:toe:

Изгледа само 4 месеци ќе паузира таке изгледа кажаја на канал 5:toe:

Сварно тежок и ја само што видов леле па тиа не играа фудбал излеа... Ова треба јака казна да му дада од ФФМ, а пошто нечина и тиа од ФФМ ништо нема излеа :toe:

Сварно тежок и ја само што видов леле па тиа не играа фудбал излеа... Ова треба јака казна да му дада од ФФМ, а пошто нечина и тиа од ФФМ ништо нема излеа :toe:

ne jaka kazna 6 meseca zatvor treba za govedoto kako mozese taka da startuva, za nego samo :tapp:

гледам дека шкендија нававува дека нема да игра у среда, па да кажем (иако сите прочитале) дека од офс тетово за денешен мак спорт изјавиле дека натпреварот мора да се игра во кичево бидејќи така се договориле клубовите, а шкендија подоцна се предомислила, иако прво прифатила да игра во кичево. како што ми кажаја мене шкендија у среда ке излезе на градски у тетово, а тетекс на градски у кичево. бидејќи натпреварот и официјално е закажан за у кичево, доколку нема некоја промена утре, тогаш тетекс ќе го добие службено.

2u5fkfa.jpg

sve zivo da mu e.am koj i da e kriv za ova drama veke...kao decinja se ponasaat,ne ovde ne tamu,vamu pa dobro be u pm komu li mu preci da se igra kaj sto treba,zs navivame nie,pa bas za ovie utakmici ziveem.Ah tetekse denes veke ke bese odigran mecot,nekoj happy nekoj ne,no vazno ke znaev deka sme sposobni za nesto.

neka zemaat sluzbeno,no ova nikogas nema da im go prostime niti na Teteks niti na toj sutrakot Qenan za donesenata odluka.

vaka se vzestuvaat strastite ako voopsto mislile da gi smirat,sto se somnevam i vo ova

sve zivo da mu e.am koj i da e kriv za ova drama veke...kao decinja se ponasaat,ne ovde ne tamu,vamu pa dobro be u pm komu li mu preci da se igra kaj sto treba,zs navivame nie,pa bas za ovie utakmici ziveem.Ah tetekse denes veke ke bese odigran mecot,nekoj happy nekoj ne,no vazno ke znaev deka sme sposobni za nesto.

neka zemaat sluzbeno,no ova nikogas nema da im go prostime niti na Teteks niti na toj sutrakot Qenan za donesenata odluka.

vaka se vzestuvaat strastite ako voopsto mislile da gi smirat,sto se somnevam i vo ova

Немој да го кривиш тетекс за тоа што се игра олку касно натпреварот се знае кој го одложи натпреварот на 6.8 ,а непамтиш кој ја доби утакмицата службено за бараж што беше тогаш ви беја супер истиве људи од ФФМ а сеа не ви чина незнаете ни вие што сакате:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom