Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Сега видов на ТВ за Савески, еј за во затвор е она еј, албанец еден бе.Жими се крајно се изнервирав сега.:nerv::nerv:

И ти баниран од форум, на два дена. Научете се да комуницирате човечки аман.

На спортот на А1 видов снимка од утакмицата со Слога и можам слободно да кажам ова го нема ни во Авганистан.:tapp:

Аман бре играч на Слога му влага на играч на Тетекс со две нози и место на топка му оди право на нозе,и башка тие копачите од трибина му аплаудираа како да дал гол истиот...не ми се верува.
Играчите на Тетекс видно оштетени од целата утакмица,таа шансата пред гол што ја имаа,почнаа да клоцаат,па и шамари летаа.

Ајде следна недела доагаат во Ѓорче нежните од Чаир да видиме како ке поминат кај нас...:vozbud:

На спортот на А1 видов снимка од утакмицата со Слога и можам слободно да кажам ова го нема ни во Авганистан.:tapp:

Аман бре играч на Слога му влага на играч на Тетекс со две нози и место на топка му оди право на нозе,и башка тие копачите од трибина му аплаудираа како да дал гол истиот...не ми се верува.
Играчите на Тетекс видно оштетени од целата утакмица,таа шансата пред гол што ја имаа,почнаа да клоцаат,па и шамари летаа.

Ајде следна недела доагаат во Ѓорче нежните од Чаир да видиме како ке поминат кај нас...:vozbud:
ne se oni krivi be, toj sam si ja skrsil nogata i sami si udirale samari. i vie ne znaete, ccccccccccc, a za na vrakanje fudbalerite na teteks tepale zeni i deca niz cair, kako be ne im e stram, eeeeeeeeeeej, zeni i deca tepale.

fudbalov nas e bog da cuva i da brani, alooooooooo ffm, aloooo pederi od A1, dajte snimki od blisku da vidimo koj tepase so sekiri u nerezi i koj krsese noze u cair i go pozdravuvase toa. a koga gi tepaja nevernicite na plostad, 2 meseci mi go puknaja kur*v so tije snimkite kade sto im gi pokazuvaa licata.

aaaaaaaa da, sega mi tekna, u nerezi i cair imale maski, pa ne mozele da snimat, a i igracite taka igraja. bog da cuva.

se nadevam deka sto poskoro kasper ke zazdravi i ke se vrati u ekipata.

Ова е невидено, се игра фудбал за да се даде гол или да се осакати противничкиот играч? До кога вака... играчот на слога и повеќе од очигледно идеше да го повреди Савески, а не да му ја земе топката фудбалски, без фаул.
Колку само ваква повреда може да му ја уништи каква-таквата фудбалска кариера на Савески, скрешеница во фудбалот може да значи и збогум од фудбалскиот терен.
Ова не смее да остане вака само со црвен картон, верувам дека управата на Тетекс ќе побара да има и дополнителна дисциплинска санкција против играчот кој му ја скрши ногата на Савески.

Што би било доколку на секој натпревар помеѓу ривалите постојано би се кршеле нозе, глави итн?

На Ѓорѓески дан мислиш ти? Чаплич? Не е тој, ми се чини Каспер нема играно у Шкендија, у Силекс знаем играше...

e ne znam dali kasper ima igrano za skendija. u teteks dojde od pobeda od prilep, a pred toa igrase i za sileks. ako znae nekoj nesto pojke dali igral za skendija neka kaze.

Ja mislam za Igor Savevski (Gusha)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom