Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde teteks, ebete toa svercerite grdi. Bas me interesira vo kakvo izdnie ke se prestavat denes. Sigurno ke se soberat od site kraevi na sk, od saraj do nerezi i sekako cair i butel. Ali dzabe im e ke gi pobedite

Ajde teteks, ebete toa svercerite grdi. Bas me interesira vo kakvo izdnie ke se prestavat denes. Sigurno ke se soberat od site kraevi na sk, od saraj do nerezi i sekako cair i butel. Ali dzabe im e ke gi pobedite

Да се надеваме, ако не ги уплашат како кога ги тепаја играчите македонци од други градови во Тетово:tapp:

слога 1-0 ТЕТЕКС :kesa:

Пу да му је*ем све. Ај ваљда ќе се врата нашиве, има време

Црвен картон за слога џелардини добил,а инаку мн тешко го повредил каспер ајде се надевамо дека ќе дадемо гол

Na Saveski mu ja iskrshija levata noga na utakmicava , da im ebem mater retardirana :@ crven karton direkten za Dzeladini ili kako i da go vikaa toj , a idiotive , plemevo od shuma gore na tribine go ispratile u soblekualna nivniov igra4 so aplauz ... nema sport u drzhavava badijala e sve !

абе како да знаев дека копачите од Чаир ке играат ептен груб фудбал...да им ебам се да им ебам ретардирано :tapp:

Na Saveski mu ja iskrshija levata noga na utakmicava , da im ebem mater retardirana :@ crven karton direkten za Dzeladini ili kako i da go vikaa toj , a idiotive , plemevo od shuma gore na tribine go ispratile u soblekualna nivniov igra4 so aplauz ... nema sport u drzhavava badijala e sve !

toa e brate nema fudbal samo ke dojde pravdata ima vreme za teteks ke izgubi sloga 100%

plemeto da im go ebam, ffm treba da zabrani vakvi ekipi da igraat fudbal. sekoja utakmica imaat crven karton. u 2pol ke se branat so 10 igraci u sesnaesterec, kako picki, ama toa e sansa za nas, bidejki kikirik, miki, vrapce imaat dobri udari od dalecina.

Цццц не са нормални овие од слога,првин на џони му ја искршија ногата:nerv::nerv: па сега и на каспер:nerv::nerv:.Ај да се надевамо дека ке ја свртимо у второ!

toa e brate nema fudbal samo ke dojde pravdata ima vreme za teteks ke izgubi sloga 100%

Дај боже да си у право!!

Цццццц само 2 мин продолжение прво полувреме еј:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
А требаше најмалу 5-6 мин првин кј го повредија каспер после и јовановски кј го повредиле имало голем прекин и пред крај на прво полувреме врзуел копачке нивнион голман пи*ка им матер,а ка што кажуе коментаторот на радиово ида со страв кон топката нашиве играчи сигурно се плаша дан ги повреда зш овја ка да са дојдени од ирак у пи*ку матер :nerv::nerv:ваке ли мисла да победа а и судијава почнал за нив да суди.Ка див запад е таму

Цццц значи сега биче жустро и кај нас кога ке дојдат,да знаете само дека ке си одат сите во хоризонтала да им ебам се да им ебам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom