Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
За кај тетекс прочитав а за нив незнаев што како :) :helou:

охооо па чим муминовиќ калаба и гуџуфи не играат ќе ги растуримо шљога :vozbud:

Мој тип од све срце:
Слога 0 - 2 Тетекс:smir:

Дај боже на место да ги остаемо, главата да не знаа кј им е. Па со среќа, момци.

Ајде мислим дека може да ги тепамо слаб тим имаа слога
Мој тип
Слога-Тетекс 1-2:vozbud:

Абе појаки смо од нив, само зависи нашиве како ќе реагираа на атмосферата и провокациите како од играчите таке и од публиката. Да се надевамо дека нема психички да падна, и идеме на победа нормално!!
шљога - ТЕТЕКС 1:3!

ke gi tepate sloga 100% moj tip sloga 0-4 teteks komiti-vojvodi pozdrav uste vardar da gi tepa renova ama toa ne se znae

Мора да ги згазимо денеска,ќе има доста полиција нема да можа да праа инциденти и притисок на играчите на Тетекс и ова ни е шанса за први 3 бода на гости:vozbud::vozbud:

Ајде Тетовчани денес да им покажете кој е кој на Шљога . Денес мислам дека ќе ги растурите на сред Чаир за еднаш засекогаш да се затнат више . Аце Стојановски се враќа или некој друг Стојановски ??????:toe: Ако се враќа Аце тогаш гарант тепате они немаат 3 стандардни па така ќе ви биде олеснета задачата колку толку :helou:. Не не разочарувајте , очекуваме победа денес :helou:

Ајде Тетовчани денес да им покажете кој е кој на Шљога . Денес мислам дека ќе ги растурите на сред Чаир за еднаш засекогаш да се затнат више . Аце Стојановски се враќа или некој друг Стојановски ??????:toe: Ако се враќа Аце тогаш гарант тепате они немаат 3 стандардни па така ќе ви биде олеснета задачата колку толку :helou:. Не не разочарувајте , очекуваме победа денес :helou:

Аце се враќа, вашиот бивш играч :) Само не е сигурно дали ќе игра од самиот почеток, како и Левков.

Аце се враќа, вашиот бивш играч :) Само не е сигурно дали ќе игра од самиот почеток, како и Левков.
Тешко дека ќе играа двајцата,може у 2ро полувреме да влеза.

Ајде со среќа денес, наполнете ги.:)

Ќе има пренос нешто на тв или?

Ајде Тетекс!!!!! Ауу штета бе што нема на ТВ многу ми се гледа утакмицава!!!
L9Wt55JQF4.jpg

АЈДЕ ДЕЧКИ ДА ГИ ЗГАЗИТЕ ДЕНЕСКА!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom