Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
:smir:
напната е оти ке ги крстиме :pop:
Ќе ги крстиме ние Војводите тука, а дали некој од страна ќе се помогне, просто не верувам...:smir: Тоа се само празни муабети по форумиве.
Еве конкретно, бидејќи ќе ги крстиш ќе доаѓаш на Тетекс - Шкендија?

http://www.ffm.com.mk/index.php?opt...:vesti-prva-stories-410-200&Itemid=97&lang=mk

Ццццц, нема гостуење у наредни 6 месеца...:nerv::nerv::nerv::nerv:
Да ви ебем Хари и ФФМ:tapp: Ова ви личи на фудбал бе.....излагајте од ФФМ Хари & Ко...... СРАМОТА
otYwPqzJXl.jpg

леееееееееее абе све да им ебем еј, ццццц како може толкави идиоти да бида ејјјјјј... Епа затоа кур ќе влеземо некоаш у европа све да им ебем, и ффм и све ај у курац...
неам збороој ејј...
Алооооо хариии бе мајката да ти ја ебем ти нормален си или не си? епа шо кој кур има првенство тогаш, без навијачи :toe::toe:

брака сакаат да ги заштитат Албанците сфакате тоа е финтата затоа нема да има гостувана се да им ебан на тие ффм поздрав од комити

Да им е**м све на ффм копиљска дружина леле баш реков сеа барем малку ќе ни живне тифо сценава со влагањето наше во прва лига(таке е по првите три кола барем до сеа)ја зголемивме гледаноста,ама џабе овја од ффм све да расипа:tapp:

Глеам балистиве ставаа нивни слике по форумов демек многу биле јаки ја пунеле трибината.Еве им малку слике наши да гледаа и да не мисља дека са многу јаки:toe:
gGKCHcaD7q.jpg

tu8O0bJoHA.jpg

Доста са сеа 2 ако се побуна ќе добија уште:wink:

Членот ballisti е баниран од Кајгана форум на 7 дена. Повеќе нема да толерирам НИКАКВИ провокации, за најмало кошкање ќе се одмара од форум. Важи и за двете страни.

:smir:
Ќе ги крстиме ние Војводите тука, а дали некој од страна ќе се помогне, просто не верувам...:smir: Тоа се само празни муабети по форумиве.
Еве конкретно, бидејќи ќе ги крстиш ќе доаѓаш на Тетекс - Шкендија?
ние си ги крстивме кај нас гледајте вие за кај вас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom