Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
idemo utre nad 100 vojvodi na Makedonia - Spanija... mora da se povtori toa so vardar, takvo navivanje i atmosfera...

bravo vojvodi zamenete ne(komiti) i pokazete deka ste edni od najdobrite pozz

Читав у фан клуб на шкендија,нешто зборат дека по барање на управата на Тетекс,ке се играло без публика? повеке инфо?

Читав у фан клуб на шкендија,нешто зборат дека по барање на управата на Тетекс,ке се играло без публика? повеке инфо?
Jas kako slusnav upravata na teteks barale da se igra bes publika a ne upravata na SHKENDIJA kako so vikafte vie (vojvodi)pret nekolku dena i vikafte deka ot straf ni bilo no sega ispadna sprotivno

Jas kako slusnav upravata na teteks barale da se igra bes publika a ne upravata na SHKENDIJA kako so vikafte vie (vojvodi)pret nekolku dena i vikafte deka ot straf ni bilo no sega ispadna sprotivno

А знаеш зошто или тресеш само? Зошто го наместија Тетекс да биде како “домаќин“, и нормално сега се чека најмал инцидент да летаат казни. Да беше Шкендија “домаќин“ ќе беше обратно.

Кај сте бе Мајмуни, нешто прееска на стадион на Филип II многу изигрававте фраери, па реков тоа што ви го кажавме таму и тука да го пишам, дека во недела играат Тетекс-Победа. Така да дојдете тука да видиме колку сте јаки а не само со гестови од јужна трибина...:smir:
Ќе ве видам во недела, ама толку ви држи газето, тешко дека ќе дојдете. Стандард сите се плашите тука да гостувате тука во Тетово, а богами и ако дојдете тешко ќе пројдете по ова вечерва.
Позз мајмунчиња...

Да да ама ако, ќе дојдат ако се јаки тука во Тетово па после ќе зборимо шо како...
Ако не дојдат ние секако одиме во гости следната утакмица...:smir:

Иначе пројде само со пцуење и навреди, мног полиција се насобра...

хаха брат тие за репрезентација се собраа зш хари им даде карти..тие у прилеп не се собираат па у тетово ке дојдат:kesa:

Да да ама ако, ќе дојдат ако се јаки тука во Тетово па после ќе зборимо шо како...
Ако не дојдат ние секако одиме во гости следната утакмица...:smir:

Иначе пројде само со пцуење и навреди, мног полиција се насобра...

sto bila druze frkata na juzna?Posto Majmunite kolku sto vide na istok bea smesteni prv blok i jas ne zabelezav nitu eden incidene..ke sakas da mi objasnis,tuka ili na pp seedno

хаха брат тие за репрезентација се собраа зш хари им даде карти..тие у прилеп не се собираат па у тетово ке дојдат:kesa:
kolku za informacija kartite si gi plativme,kako i prevozot..besplatni karti imase samo za VMRO- 1 avtobus i valjda tie napravile nekoi pizdarii,posto tie bea na Juzna..

cela frka bese vojdovi koa vikaa od zapad javi se juzna i juzna ne se javi i ovie vikaa pickici neso i od prilep ekipata pocna da jadat burek neso za vas ginevme li u tetovo levo desno i nastana tuka frka tie od prilep ne bea majmuni mislam nekoja bagra so znam so imase trans MAKEDONSKI SINOVI odma pod niv i ja pratev celata situacija mn losa slika sepak megu nas da se rugame na utakmica koga igra nasata reprezentacija ali jbg toa e od sekad bilo taka i ke bide, samo mi falea ckembarcinjata protestirale zs dobile karti na zapad?

Што имаме кажано за мешање на политика и етнички навреди на овие теми ? Се брзам па само избришав постови да не ја гнасат темава, наредни испади и одите на заслужено одморче .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom