Вардар - Тетекс се игра во недела во 17 часот ке има публика да ја види север ако не за друго како загреване пред мкд - шпанија хехе војводи дојдете вп што поголем број да биде поинтересно поз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama racunaj kolku ke ima sto nema da ida so vojvodi, sto ke ida so bus, voz, kombinja, so koli, t.e. samoinicijativno ke se organiziraa, a so vojvodi ke ida samo tija sto imaa clenski.
ќе доемо бе не се секирај:pishtoldzВардар - Тетекс се игра во недела во 17 часот ке има публика да ја види север ако не за друго како загреване пред мкд - шпанија хехе војводи дојдете вп што поголем број да биде поинтересно поз
Ми се свиѓа делов како е напишано
Па незнам може и појќе автобуса да има,а за да не кажуем имиња кој запишуе иди у амнезиа запишисе:smir:А кој прае списоци и како само 2 автобуса кој има околу 200 души сликано за членска до сеа што сигурно ќе се качуе бројката???
Па незнам може и појќе автобуса да има,а за да не кажуем имиња кој запишуе иди у амнезиа запишисе:smir:
Kakvo eho ke ima sega od koga ja izgradija sever ima da grmi celo SkopjeВардар - Тетекс се игра во недела во 17 часот ке има публика да ја види север ако не за друго како загреване пред мкд - шпанија хехе војводи дојдете вп што поголем број да биде поинтересно поз
ваљда 50 денара толку би требало да еа тиа без членске треба да плаќаа нешто?ако треба колку паре?
па иди у венус сликајсе 50 денара е да немаш гајле цела сезонаakselj4vojvodi напиша:ваљда 50 денара толку би требало да е
па иди у венус сликајсе 50 денара е да немаш гајле цела сезона
па може сега да се извади членска?
и кажуј на појќе деца да се сликаа да има појќе членски извадено поздравпа може сега да се извади членска?
и кажуј на појќе деца да се сликаа да има појќе членски извадено поздрав
Нај јак фан клуб смо на кајгана глеајте 3000 мислења уште малу![]()