Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
муарем ќе игра оваја сезона за тетекс ?
Муарем најверојатно нема да игра во Тетекс зашто миментално е единствен фудбалер по десната страна во средниод ред во Работнички и на пријателскиве утакмици играше во првиот состав

ауу немоем да дочекам 1ви август ми се иде на стадион :tapp:

Абе људи шо бидна со Генц Исени, слушнав дека може ке доаѓал кј нас:toe:

Абе људи шо бидна со Генц Исени, слушнав дека може ке доаѓал кј нас:toe:

Па според Тони, ништо од трансферот на Генц. А ми кажаа и дека бил многу табиетлија, така да уште поарно според мене што не дојде. Нека земат одбрана и средина, доста со нападов.

Па според Тони, ништо од трансферот на Генц. А ми кажаа и дека бил многу табиетлија, така да уште поарно според мене што не дојде. Нека земат одбрана и средина, доста со нападов.

Абе ти викам таке слушнав иначе нападов е добар, Аце, ЛЕвков и Постолов. Голмани имамо средниот ред ни е малце тапа али ваљда ќе се донесе некој

Абе ти викам таке слушнав иначе нападов е добар, Аце, ЛЕвков и Постолов. Голмани имамо средниот ред ни е малце тапа али ваљда ќе се донесе некој

Попрво Жика би го спомнал. Овја Постолов ка што збора нема две чисти со фудбал, таке да Жика е 100 пута поарен од него.

бтв, вчера за Работнички против Партизан Муарем играл у први 11, а Богатинов резерва. Ех колку ми е криво за овја двајца, посебно за Мартин :/

Епа Тетекс згреши што уште лани не доставиле понуда до Работнички за да го откупа Богатинов,а не на позајмица да ни биде:toe:Сега видоа од Работнички дека е добар голман и не го даваа нормално.

Добро е до сега.На две пријателски супер резултати.Само нека продужа вака у првенство.

ДОБРО Е :vozbud::vozbud::vozbud: СЕГА СО СИЛЕКС ЌЕ ИДЕМ ДА ЈА ГЛЕДАМ ТАМУ ЌЕ БИДЕМ У ОХРИД:vozbud:

Ајде ерлија нека е победата!!!И сега у недела и со Силекс да ги сомелемо.

СЕГА СО СИЛЕКС ЌЕ ИДЕМ ДА ЈА ГЛЕДАМ ТАМУ ЌЕ БИДЕМ У ОХРИД:vozbud:

Па таман ако идеш да ја гледаш извештај за утакмицата,шансе ова она...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom