Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.582
- Поени од реакции
- 2.329
Tитууулаааа! Tитууулаааа! Tитууулаааа!
Ај имам нешто сликичиња, ќе ги стаем денојве

Ај имам нешто сликичиња, ќе ги стаем денојве

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sigurno imase pojke od 600, na nasata tribina imase nad 1000, ama kako i uvek ne navijaja svite.ИИИИ КАКВО СЛАВЈЕ НА ВОЈВОДИ И ФУДБАЛЕРИТЕ ПРВО НИЗ ГРАД А ПОСЛЕ НА СТАДИОН И НА КРАЈ ВЛАГАЊЕ ВО ТЕРЕН
ИНАКУ ДА КАЖЕМ ОДЛИЧНА БРОЈКА НА ВОЈВОДИ СИГУРНО НАД 600 ДУШИ НА ПОЧЕТОК НА УТАКМИЦАТА![]()
sigurno imase pojke od 600, na nasata tribina imase nad 1000, ama kako i uvek ne navijaja svite.
еве еден клип а покасно ќе има и други.
екстра атмосфера чиста 10!!!!!
сакаш да кажеш свите заземаја подобра позиција за влагање у терен и за земање дресој.а иначе бакљадата беше неколку мин пред да заврси утакмицата тогаш веќе повече од 1/3 од навивачите заминаја на другата трибина или беа седнати блиску до навивачите а инаку на почетните 20 минути од натпреварот бевмо стварно многуза град што има околу 20 000 жители македонци
сакаш да кажеш свите заземаја подобра позиција за влагање у терен и за земање дресој.
Момци честито. Многу јака кореографија и све тоа со навијачите бш мерак ми се напрае. Јак транспарент ви беше тој на кој му се забладогаруете на Брацои тој со лоповите
.
За дресојте убоо што им ги собравте барем нови ќе им купа сега :helou:.
И уш еднаш секоја чест за Тетекс и за Војводи нормално.
П.С. Брацо ВОЈВОДА :smir:
ama pravilno e oni da gi dada nivnite dresoj sto igrale, a ne da gi davaa tija dresojte od pioneri i kadeti sto na nikoj od nas sto smo ka voloj ne ni sa tocni. stom nejkea da gi dada milum, gi dadoja silum i toa e, ke znaa za nareden put.Ај фала.. се беше супер само неличеше тоа да им ги соблекаа дресојте... но што е тоа е наредна сезона идеме АТТАК на 1 место :helou: