Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Tитууулаааа! Tитууулаааа! Tитууулаааа!
Ај имам нешто сликичиња, ќе ги стаем денојве:):):)

ИИИИ КАКВО СЛАВЈЕ НА ВОЈВОДИ И ФУДБАЛЕРИТЕ ПРВО НИЗ ГРАД А ПОСЛЕ НА СТАДИОН И НА КРАЈ ВЛАГАЊЕ ВО ТЕРЕН
ИНАКУ ДА КАЖЕМ ОДЛИЧНА БРОЈКА НА ВОЈВОДИ СИГУРНО НАД 600 ДУШИ НА ПОЧЕТОК НА УТАКМИЦАТА:vozbud:

ИИИИ КАКВО СЛАВЈЕ НА ВОЈВОДИ И ФУДБАЛЕРИТЕ ПРВО НИЗ ГРАД А ПОСЛЕ НА СТАДИОН И НА КРАЈ ВЛАГАЊЕ ВО ТЕРЕН
ИНАКУ ДА КАЖЕМ ОДЛИЧНА БРОЈКА НА ВОЈВОДИ СИГУРНО НАД 600 ДУШИ НА ПОЧЕТОК НА УТАКМИЦАТА:vozbud:
sigurno imase pojke od 600, na nasata tribina imase nad 1000, ama kako i uvek ne navijaja svite.

ajde neka vi e cestito prva liga i neka vi e cestito titulata pa belki i nie ke vlezime na 13 juni preku baraz ke vidime do togas zdravje pozz

sigurno imase pojke od 600, na nasata tribina imase nad 1000, ama kako i uvek ne navijaja svite.

Да да може и 1000 души беја ВОЈВОДИ заш првите 20 мин беја полни двете коцки а една коцка собира 400 души,а плус и од страна што имаше и мора да се каже дека со труби се идеше од чаршија до стадион и уште да се каже и дека имаше одлична кореографија барем според мене,а како стварно било ќе видиме на сликите и клипцинњата.

n725571572_2337481_2257231.jpg

n725571572_2337482_8356311.jpg

4514_92168061572_725571572_2337484_1027962_n.jpg

4514_92168066572_725571572_2337485_4140230_n.jpg

Ova e sega za sega, kvalitetot e losh ama jbg toa e :D

A za atmosferata i koreografijata, nema shto da se kazhe...10!

Bravo za vas Vojvodi po slikite se gleda deka bila dobra atmosferata i cestito vlez vo 1 liga

еве еден клип а покасно ќе има и други.

екстра атмосфера чиста 10!!!!!

еве еден клип а покасно ќе има и други.

екстра атмосфера чиста 10!!!!!

а иначе бакљадата беше неколку мин пред да заврси утакмицата тогаш веќе повече од 1/3 од навивачите заминаја на другата трибина или беа седнати блиску до навивачите а инаку на почетните 20 минути од натпреварот бевмо стварно многу :vozbud::vozbud:за град што има околу 20 000 жители македонци

а иначе бакљадата беше неколку мин пред да заврси утакмицата тогаш веќе повече од 1/3 од навивачите заминаја на другата трибина или беа седнати блиску до навивачите а инаку на почетните 20 минути од натпреварот бевмо стварно многу :vozbud::vozbud:за град што има околу 20 000 жители македонци
сакаш да кажеш свите заземаја подобра позиција за влагање у терен и за земање дресој.

Ја бар ко што видов никој не даде дрес... тија што зедоја дресоој со сила ги зедоја а не што им ги дал некој :toe:

Момци честито. Многу јака кореографија и све тоа со навијачите бш мерак ми се напрае. Јак транспарент ви беше тој на кој му се забладогаруете на Брацо :) и тој со лоповите :).

За дресојте убоо што им ги собравте барем нови ќе им купа сега :helou:.
И уш еднаш секоја чест за Тетекс и за Војводи нормално.

П.С. Брацо ВОЈВОДА :smir:

Момци честито. Многу јака кореографија и све тоа со навијачите бш мерак ми се напрае. Јак транспарент ви беше тој на кој му се забладогаруете на Брацо :) и тој со лоповите :).

За дресојте убоо што им ги собравте барем нови ќе им купа сега :helou:.
И уш еднаш секоја чест за Тетекс и за Војводи нормално.

П.С. Брацо ВОЈВОДА :smir:

Ај фала.. се беше супер само неличеше тоа да им ги соблекаа дресојте... но што е тоа е наредна сезона идеме АТТАК на 1 место :helou:

Ај фала.. се беше супер само неличеше тоа да им ги соблекаа дресојте... но што е тоа е наредна сезона идеме АТТАК на 1 место :helou:
ama pravilno e oni da gi dada nivnite dresoj sto igrale, a ne da gi davaa tija dresojte od pioneri i kadeti sto na nikoj od nas sto smo ka voloj ne ni sa tocni. stom nejkea da gi dada milum, gi dadoja silum i toa e, ke znaa za nareden put.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom