Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.Имам информацие дека ќе се праат членски карте, како и печат ВОЈВОДИ! Со ова ќе има и + нешто, ама ќе можем да потврдим ка ќе ми биде потврдено и на менеДо тогаш, само стрпливо
![]()
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.
ne znam na koj natprevar, ama navivackata grupa e formirana u mesec oktomvri, a ovoj mesec doma igramo so bregalnica i so kozuf, pa ne znam na koj od ovie natprevari.на кој натпревар ќе прославите 20год? честито 500ти пост![]()
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.
Ај чим реши да им кажеш окЌе се прослави против Брегалница ми се чини, уште не е одлучено ама најверојатно против Брегалница. Ех како не беше наредно коло со Слога дома, е тек тогаш ќе имаја прилика шиптарине да вида што е спектакл
![]()
idi pisuj na temata za sloga sto e spektakl, a ne ovde da ja prlas tematadojdi sabota vo chair ke vidis sto e spektakl :kesa:
golmanot Martin Bogatinov e nov igrac na teteks. toj doaga od vardar, otkako vcera mu bese simnata suspenzijata.
spored mene pisovski momentalno e u zivotna forma. a bogatinov ima podolga pauza poradi suspenzijata, pa najverojatno na pocetok ke mu bide rezerva na pisovskiOхо супер, Богатинов е добар голман, Пишо не ми е сигурен![]()
Ќе биде ЈАКО следно коло Слога - Тетекс...Пиш е мн добар голман бе, барем засега е одличен. Имаме најмалку голови ми се чини у лига примено, а тука му се надоврзува уште Зоран Јованоски, имаме супер одбрана
Инаку денеска у спорт имаше слика од нас у Маџари, мене ме има![]()
Значи повторно шпекулации околу ова со изненадувањето :baeh:
Ако има пари ќе биде над 500 сигурно, значи дукс, мајца и шалови... Но се спомнува дека можеби и ќе биде безпари се` . Но официјални информации НЕМА!
Официјално е дека 20 ГОДИНИ ВОЈВОДИ ќе има прослава на 28 ОКТОМВРИ на пријателски натпревар а кој тим ќе дојде во Тетово не се знае уште.