Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.Имам информацие дека ќе се праат членски карте, како и печат ВОЈВОДИ! Со ова ќе има и + нешто, ама ќе можем да потврдим ка ќе ми биде потврдено и на менеДо тогаш, само стрпливо
![]()
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.

ne znam na koj natprevar, ama navivackata grupa e formirana u mesec oktomvri, a ovoj mesec doma igramo so bregalnica i so kozuf, pa ne znam na koj od ovie natprevari.на кој натпревар ќе прославите 20год? честито 500ти пост![]()
eve ja ke vi kazem, stom bobi nejke. ke ima majci, salovi i duserki, po 500 od se. gi placa braco, a sve ova ke bide po povod 20 god vovjodi sto treba da se proslavi ovoj mesec.
Ќе се прослави против Брегалница ми се чини, уште не е одлучено ама најверојатно против Брегалница. Ех како не беше наредно коло со Слога дома, е тек тогаш ќе имаја прилика шиптарине да вида што е спектакл 
Ај чим реши да им кажеш окЌе се прослави против Брегалница ми се чини, уште не е одлучено ама најверојатно против Брегалница. Ех како не беше наредно коло со Слога дома, е тек тогаш ќе имаја прилика шиптарине да вида што е спектакл
![]()
idi pisuj na temata za sloga sto e spektakl, a ne ovde da ja prlas tematadojdi sabota vo chair ke vidis sto e spektakl :kesa:
golmanot Martin Bogatinov e nov igrac na teteks. toj doaga od vardar, otkako vcera mu bese simnata suspenzijata.

spored mene pisovski momentalno e u zivotna forma. a bogatinov ima podolga pauza poradi suspenzijata, pa najverojatno na pocetok ke mu bide rezerva na pisovskiOхо супер, Богатинов е добар голман, Пишо не ми е сигурен![]()

Ќе биде ЈАКО следно коло Слога - Тетекс...Пиш е мн добар голман бе, барем засега е одличен. Имаме најмалку голови ми се чини у лига примено, а тука му се надоврзува уште Зоран Јованоски, имаме супер одбрана
Инаку денеска у спорт имаше слика од нас у Маџари, мене ме има![]()

Значи повторно шпекулации околу ова со изненадувањето :baeh:
Ако има пари ќе биде над 500 сигурно, значи дукс, мајца и шалови... Но се спомнува дека можеби и ќе биде безпари се` . Но официјални информации НЕМА!
Официјално е дека 20 ГОДИНИ ВОЈВОДИ ќе има прослава на 28 ОКТОМВРИ на пријателски натпревар а кој тим ќе дојде во Тетово не се знае уште.