Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
nikoj ne rece deka rezultatot e los. mak gjp momentalno se na 1 mesto u 1 liga, a teteks momentalno ne e nitu megu prvi 4 u 2 liga, a + imale i 1-1 pa posle primile gola, znaci rezultatot e dobar, ama so mak gjp glavnoto ke bide na 17 septemvri koga igramo so niv za kup u tetovo

КОНЕЧНО ВОЈВОДИТЕ НАВИСТИНА СЕ ВРАТИЈА ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВОЈВОДИ

П.С СОСТАНОК У СУБОТА У 18ч ОД
НАПРЕД ТЕТЕКС ВО СРЦЕВО ТЕ НОСАМ ПЕАМ ЗА ТЕБЕ НАПРЕД ТЕТЕКС ЕЕЕЕЕЕЕ ЕБИ ГИ Албанците

Ми кажаја дека Тетекс имале нови дресови, и неофицијално дека нов тренер ќе биде Зоран Стратев, познат им е на свите мислим. Само се чека и официјално Брацо да го превземе клубот, и после тоа ќе биде топ!

Ми кажаја дека Тетекс имале нови дресови, и неофицијално дека нов тренер ќе биде Зоран Стратев, познат им е на свите мислим. Само се чека и официјално Брацо да го превземе клубот, и после тоа ќе биде топ!

ako stvarno stratev bide trener togas stvarno idemo u 1 liga, ama i sega ekipata e solidna, uste da ne zamineja tie 5 dusi sto zaminaja ke bevmo uste pojaki

Ка што праев моабет со неколку од играчиве, викаа дека сигурно влагаа у прва лига сезонава, 100%!

a sto vikaat igracive, ke pobedimo so skopje u subota?

Па би требало, демек дома годинава тешко дека ќе напраеле кикс...

Ка што праев моабет со неколку од играчиве, викаа дека сигурно влагаа у прва лига сезонава, 100%!

преку 15 години го слушам тоа не само од играчи туку и од други. Се додека има “старци“ играчи во тетекс и додека тие командуваат тетекс нема да влезе во прва лига, за жал.

преку 15 години го слушам тоа не само од играчи туку и од други. Се додека има “старци“ играчи во тетекс и додека тие командуваат тетекс нема да влезе во прва лига, за жал.
годинава влагамо слушајме мене и јас ја слушам истата работа 15 год ама годинава не се прашуе џобе гробарот на тетово матер му ебем динар не фрлил за тетекс годинава имамо друг спонзор и затоа ќе влеземо у прва лига поздрав до сите верни војводи конечно се врати нашето време
СЕ ГЛЕАМО НА ЈУБИЛЕЈОТ 20 ГОД ВОЈВОДИ

Утре играмо против Скопје! Само не го знаем терминот, ако знае некој нека пише!

АЈМО СВИ НА СТАДИОН!

Утре играмо против Скопје! Само не го знаем терминот, ако знае некој нека пише!

АЈМО СВИ НА СТАДИОН!
не се знае уште зашто не викаа и комити да им помогнемо зош утре игараат со пелистер најголемо дерби у македонија после тетекс шкендија се разбира:vozbud: бидите утре од сабајле у чаршија ќе се договоримо дали ќе идемо у СК или на стадион овде

не се знае уште зашто не викаа и комити да им помогнемо зош утре игараат со пелистер најголемо дерби у македонија после тетекс шкендија се разбира:vozbud: бидите утре од сабајле у чаршија ќе се договоримо дали ќе идемо у СК или на стадион овде

Абе не им треба на Комити наша помош, Комити са најголема група у Мак. нема што, а + тоа и Чкембари нема да ида у СК таке да...

u 4 ipol igramo, inaku ja sigurno idem utre na teteks

И ја идем сигурно на Тетекс, се знае :) Пред свите е Тетекс :)

Чера бев со Зец излезен, и праевмо моабет вика тешко ќе биде да се организира за другиве утакмице, нема толку да има. Ама не се знае, може ќе им текне па ќе дојда...

Доста е брат и 100 навивачи да има од наш абе ке победиме сигурно против Скопје хехехех

Дали има некој од наш овде ВОЈВОДИ слики од дербито јас неам понесено дигитал камера и плус навивав од 1.минута до крај ако има некој нека става слики итн ми треба за на порталот сто ке биде наскоро онлине да се стави ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom