Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Брацо Вујчиќ најверојатно ќе биде новиот спонзор на Тетекс. Требаше да биде како што се најавуваше во Победа ама гледаме дека клубот од Прилеп оваа година ќе има сериознн проблеми, а што е уште поинтересно како што пишува Спорт седел во ложата на Градскиот стадион во Тетово на последниот натпревар помеѓу Шкендија и Тетекс.

па брат шо сакаш
со овој Брацо никогаш не се знае
си игра к*рташак со сите клубови
мн е несериозен
ич не го сакам тој човек колку што прави добро уствари коа ке видиш толку прави и лошо:nesum:

За Брацо и за Тетекс се збори многу одамна, уште пред месец и нешто. Според фудбалерите Брацо веќе го превзел Тетекс, ама никој не знае...

abe neka go zeme bilo koj, zos ova so dzobe ne bese rabota. fudbalerite nemaa zemeno plata nekolku meseci, i ako se prodolzese taka teteks ke padnese u 3. liga sezonava, a vaka moze i ke se bori za plasman u 1. liga. ne e bitno dali e braco ili nekoj drug, vazno e teteks posle 15 god. da vleze u 1. liga

sss.JPG

Еј од кј ти е сликава бе? Ова е сликано од јужна, имаш уште?

БРАВО БРАВО БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не за победата толку над Шкендија, колку за атмосферата и за играта која ја видов на ТВ на вести (На Алсат). Фантастична атмосфера а втора лига. Така се прави, да видат свињиве од прва лига како се игра... секоја чест... браво. :olee:

Одлучна атмосфера гледав на вести јас така се навива да им покажеме на шпонциве каде играат поздрав од Лозари Кавадарци.:salut:

Не за победата толку над Шкендија, колку за атмосферата и за играта која ја видов на ТВ на вести (На Алсат). Фантастична атмосфера а втора лига. Така се прави, да видат свињиве од прва лига како се игра... секоја чест... браво. :olee:

Фала фала за честитките, ама виде копилињата албански не не фатија ниеднаш во кадар, и до каде што бевме ние снимаше тој само! Ако, нека им кисне!!!

http://www.youtube.com/results?search_query=vojvodi&search_type=&aq=f

Овде можете да ги видите сите клипови, пишува тие што се против Шкендија! Има и од лани против Шкендија, постари се тие!

Така е Македонијо, секоја чест.

Со душа ја чекам утакмицата со Слога и со Шкендија, да им покажеме и ние. Во вакви моменти ми се плаче од среќа. :helou:

Така е Македонијо, секоја чест.

Со душа ја чекам утакмицата со Слога и со Шкендија, да им покажеме и ние. Во вакви моменти ми се плаче од среќа. :helou:

Moре Димо не се возбудуј така толку многу ќе се одмочаш кој ќе те расправа касно е:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: се драпам море се надевам дека не се лутиш:pos2::pos2::helou:

Еј од кј ти е сликава бе? Ова е сликано од јужна, имаш уште?

slikava ja zedov od TV Kiss, t.e. od nivniot veb sajt www.kiss.com.mk i za zal bese samo ovaja slika, ama ke probam da najdem uste sliki od novinarot sto izvestuva za mak. sport.

Одлучна атмосфера гледав на вести јас така се навива да им покажеме на шпонциве каде играат поздрав од Лозари Кавадарци.:salut:
ja imase utakmicata na TV ili samo golovite gi davaja? se slusase atmosferata od navivanjeto? i dali kazaja nesto za incidentot posle natprevarot? i daj raskazete ubavo sto imalo na TV zos izgleda samo ja nemam gledano

ja imase utakmicata na TV ili samo golovite gi davaja? se slusase atmosferata od navivanjeto? i dali kazaja nesto za incidentot posle natprevarot? i daj raskazete ubavo sto imalo na TV zos izgleda samo ja nemam gledano

Јас гледав на Алсат ама не разбирав ништо. Само головите и не, немаше звук колку што памтам. Преглед вести беше и дадоа известување за натпреварот, имаше и за други од втора лига...

Најјакото и најдобро направеното клипче за натпреварот меќу Шкендија - Тетекс може да го видите тука - Го напраел камерман кој снимал од главната трибина со правилна камера, каде се` се слуша и може да се види.
ГЛЕДАЈТЕ ОБАВЕЗНО!!!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom