Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
0:0 со Љуботен :pos::pos:

и по еден утнат пенал на двете страни :icon_mrgr:

Иначе тимов е каша попара Николовски,Менсур Идризи, Столевски,Јанкер и Пупе само тиа ги познавав ако ги знае некој другите нека ги пише со 3 тренинзи до сеа добри са

Со ваков тим, тешко.
Менсур Идризи, Пупе, Јанкер, Блашко, Брња и Цоле. Другите не знам кои са.
Ме изненади Брња. До толку пропадна да игра за Тетекс у ваква ситуација?

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Братски, мирољубиво :pos:. У Љуботен днска све бивши деца на Тетекс :D

Со една недеља тренинзи тешко може да се очекуе нешто боље. Ќе видимо понатаму ка ќе почне лигата, али ова за сеа не обеќава ништо.

Јанкер го гледам пуштил стомачиште машала, трчаше цело време кругчиња околу не ни влезе у игра (ваљда да ослабе:pos:). Од другиве Блашко лош, Пупе и Брња исто. Другиве не ги познав никој па не коментирам.

Него, коај почнуе лигава т.е когај ќе биде првата утакмица дома ?

Него, коај почнуе лигава т.е когај ќе биде првата утакмица дома ?

во сабота почнува, гостувате кај Металург. првата дома ви е на 20-ти против Турново. еве ти распоред за прва полусезона кола за Тетекс: http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showPlan&p=22&tid=12&Itemid=40

Кој бранеше?[DOUBLEPOST=1470863762][/DOUBLEPOST]
во сабота почнува, гостувате кај Металург. првата дома ви е на 20-ти против Турново. еве ти распоред за прва полусезона кола за Тетекс: http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showPlan&p=22&tid=12&Itemid=40
Кај ќе игра Металург? Мислам автокоманда лани играше Скопје, така да би требало таму?

Автокомадна би требало да игра. за Прва Лига лани имаа проблеми со тој стадион пошо е крш, ама за Втора може.

Со 3 дена тренинзи добро е и што извадивме нерешено па макар и со Љуботен добро е што ги имамо Пупе,Блашко,Цули,Јанкер,Цоле и Брња каснимо многу ама да се надевамо дека за брзо ќе се консолидирамо[DOUBLEPOST=1470868694][/DOUBLEPOST]
Кој бранеше?[DOUBLEPOST=1470863762][/DOUBLEPOST]
Кај ќе игра Металург? Мислам автокоманда лани играше Скопје, така да би требало таму?
Бранеше некое дете од Ѓорче Петров мислим дека беше од помладокот незнам со Дејан Силјановкси што се дешава него го очекуев на гол

Последно уредено:
Ovoj Cole - Ronaldo e ??
Zoshto znam pocna da sudi ...

Ke ima navivanje kaj Metalurg ??

Ovoj Cole - Ronaldo e ??
Zoshto znam pocna da sudi ...

Ke ima navivanje kaj Metalurg ??
Цоле - Столевски мсм на него дека мислеше ТетексФан

плус нови играчи ни биле Благоја Галовиќ и Ранко Колеќески. од Ѓорче ако некој знае на која позиција играа нека пише

Иначе ќе се иде за Скопје пиши ми ПП ќе ти пишем што како

galovic e stoper. igrac so ime ranko kolekjeski ne poznavam, no go ima filip kolekjeski i toj e krilen napagac.

Тој Колеќевски е со косичиња плави?
Ако е тој, јако "засилуење". Аматери од Љуботен не може да претрча. Вчера 37 годишен аматер го претрча ко од шала

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

imas slika na transfermarkt. crna kosa ima, osven ako megjuvremeno ja farbal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom