Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislim deka nema nedostatok od igraci i slicno...Celata rabota e da se napravi pritisok i da se pomine Renova ! A dokolku ne im e toa vo plan togas mestenjeto majka ,nesto kako pobrz da im bide kanalot ...si imaa oni sve zamisleno

Имам инфо дека само натпреварите помеѓу Тетекс - ренова и Тетекс - шкендија ќе се играа у Ѓорче причина: Тетекс да се осеќал као домаќин поглупо нешто неам слушнато али ајде..

Иначе овја мафијашиве се изназемаја паре мора да се стае КРАЈ на ова више еднаш засекогаш тиа "Мафијашите" мора да свата дека клубов е наш а не од таткому и од мајкаму па да игра к*рташак треба кој ќе играа дома да идемо на ложа и да ги погребамо да не им текне више у друг клуб да влеза... ДОСТА Е !!!

Знам дека лани 99% од утакмиците ги наместивте оваа година незнам како е..Мора да превземете нешто што уште чекате??

Може да ми објасни некој зашто Тетекс ќе игра у Ѓорче со ренова, ова важи само за оваја утакмица или и натаму ќе се игра у Скопје, ако е таке ова е преседан, т.е апсурд, не сјебаја тотално, а што утре ако им текне да играа у Гевгелија што праемо, В/Т 88

Zaem seuste ne vi e jasno deka odite bo 2 liga sigurno i koj sakas da vi dozvoli da vlezete vo 1/2 finale razmislete malce vie slucajno se najdovte tuka vo 1/4 finale zosto ne ve racunale za Kup :) isti kurac i so ovoj Portparolot na Vmro Ilco sve se znae uste od sega koj kade ke zavrsi jbg toa e :)

Минатата сезона се спасивме, но оваа нема. Втора Лига не ни бега, дефинитвно.

Сега и официјално се сeлите во Скопје или само за купот со ренова ќе се игра во Ѓорче ?
Во секој случај ова е преседан и срамота за Тетекс и Војводи(n)

Сега и официјално се сeлите во Скопје или само за купот со ренова ќе се игра во Ѓорче ?
Во секој случај ова е преседан и срамота за Тетекс и Војводи(n)
Колку што знаем, само оваја ќе се игра у Ѓорче, зошто Шкендија денеска игра на Градски.

Иначе резултатов е уште 0-0. Изгледа ќе излезе како што реков пред една недела, првава 0-2 гола, а втората ќе пука 7+.

Тетекс - Ренова - 0:0
Кој бил нека пренесе каква била играта колку публика имало и сл...

Мизерија играта, требаше да продолжам да тренирам фудбал, барем ќе си земав 200-300 евра плата.
Трупец до трупец, Мики ваков таков, изигра најдобро, ама и тој мизерија.
Публика солидно. Да играше Тетекс у Тетово, ќе имаше тродупло помалку Македонци.
Војводи малку, не сакам да зборам за тоа. И да беа 1 000 души пак ќе седев и ќе грицкав сончоглед ко денеска. Срамота што воопшто се иде и не се реагира на управата!
Иначе имаше 50-60тина Комити низ цела трибина (y)

Једино едно дете Коки ли беше, така со безвезна фризура нешто пробуваше, и 6-ката Мики. Друго тапа.
Ма да, појше шанси имаа Тетекс него Ренова.

п.с Дај земете ме мене, наместо тој напаѓачот ваш од Србија, аман. Дрво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom