Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Бурхан играше, ама Алију... :)
Од новите играа Љаки, Идризи, Борче Ристоски и Клечкаровски

Бурхан Емурлаху кај вас е?

И Нухиу дали играше?
Емурлаху не е, а Нухиу незнам до кј е работава. Тренираше со Тетекс, ама не играше ни на пријателската со Љуботен ни денеска.

Иначе од новиве само Љаки играше (Клечка не го рачунам како нов), а 22-та незнам кој беше. Идризи колку године има?? Може да беше тој незнам, десно крило играше.
Ка што кажа Никола, со тренинзи почнаја недела ипол пред почеток на првенство (може ни толку немаше), + многу нови играчи и тоа е тоа.
Него, и Борче Ристовски се вратил а?? Тој мислим дека беше 3-та што влезе у второ полувреме.

Добро игравмо ама ете тоа е немавмо среќа...голот го примивмо по грешка на голманот наш... :S Инаку низ цела утакмица напаѓавмо 3 пута само ја извадија топката од линија и тоа е инаку за Војводи супер навивање низ сите 90 минута иако температурата беше многу висока и неможеше да се диши ама ипак го бодревмо нашиот Тетекс

Komsii, sto rezultat ima klubot so najdobri navivaci vo vselenata i posiroko. Kolku dusi ste deneska? Ili pak ke najdete izgovor na odmor Ohrid, vtora smena vo JKP... ili ne idete od principielni pricini vie mnogu obrazovani so golemo poznavanje na fudballot... i demek ligata bila mizerna
Камо материјал од неделата со 11 Октомври ??? 10 душе бевте и игравте жмурка токмак еден !!!

Емурлаху не е, а Нухиу незнам до кј е работава. Тренираше со Тетекс, ама не играше ни на пријателската со Љуботен ни денеска.

Иначе од новиве само Љаки играше (Клечка не го рачунам како нов), а 22-та незнам кој беше. Идризи колку године има?? Може да беше тој незнам, десно крило играше.
Ка што кажа Никола, со тренинзи почнаја недела ипол пред почеток на првенство (може ни толку немаше), + многу нови играчи и тоа е тоа.
Него, и Борче Ристовски се вратил а?? Тој мислим дека беше 3-та што влезе у второ полувреме.

28 има.Да тој бил пошто крило игра.По потреба и шпиц.

^ Уште сум нервозен за голот што го прими Павловиќ, ај што го скокна топката...па што мајка бараше да се фрли после по неа?? Сигурно ќе стигнеше до неа пред играчот на Охрид. Бог да чува...

Иначе тренеров на Охрид незнам за кој шансе збори дека ги имале, и за која игра дека ја држеле у свои “раце“. Па центарот го пројдоа 4-5 пута цела утакмица, за какви шансе збори не ми е јасно? Нека биде среќен што Тетекс уште не е ни кондициски ни играчки како што треба, иначе ќе јадеа 5-6 комада минимум.

^ Уште сум нервозен за голот што го прими Павловиќ, ај што го скокна топката...па што мајка бараше да се фрли после по неа?? Сигурно ќе стигнеше до неа пред играчот на Охрид. Бог да чува...

Иначе тренеров на Охрид незнам за кој шансе збори дека ги имале, и за која игра дека ја држеле у свои “раце“. Па центарот го пројдоа 4-5 пута цела утакмица, за какви шансе збори не ми е јасно? Нека биде среќен што Тетекс уште не е ни кондициски ни играчки како што треба, иначе ќе јадеа 5-6 комада минимум.

И нема соодветна замена, Маџаровски е ист како него. Незнам како ги зеле баш нив, а у Тетекс е 17 годишно дете кое ич не го форсираа, а на тренинг се покажал највише од овие 3-ца...
Следна утакмица со Турново на гости, до сеа на гости редовно сме им земале бодови, па да се надевамо дека и сеа ќе биде таке :)

Бурхан Емурлаху кај вас е?

И Нухиу дали играше?

Емурлаху се врати у Ренова по заминувањето на Соколи.
Нухиу не сака да паузира два месеци и замина од Тетекс и најверојатно до зимо ќе игра во втора лига негде каде што ќе може веднаш да настапува.

Емурлаху се врати у Ренова по заминувањето на Соколи.
Нухиу не сака да паузира два месеци и замина од Тетекс и најверојатно до зимо ќе игра во втора лига негде каде што ќе може веднаш да настапува.
А зошто би паузирал Нухиу два месеца? Ја како што знаем Шкендија го ослободи од обврскете, ама после ка разбрале дека ќе иде у Тетекс пак го рачунале како нивни играч, со цел да не отиде у Тетекс. Уште еден педерски потег од нивна страна.

А зошто би паузирал Нухиу два месеца? Ја како што знаем Шкендија го ослободи од обврскете, ама после ка разбрале дека ќе иде у Тетекс пак го рачунале како нивни играч, со цел да не отиде у Тетекс. Уште еден педерски потег од нивна страна.

Појма неам шо е работата иначе покрај Адријан исто на овој начин пропадна и трансферот на Лазар Илиев кој исто така неможеше да биде регистриран и да се стекне со право на настап веднаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom