Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
За Чечич,Ренова бара 3 500 евра како оштета да и се плати..А Клечкароски денеска сабајле тренирал со Тетекс...А Љаки нешто со серфитикатот има проблем и некој документ од Шкумбини...За голман го имамо Павловиќ и супер е ја мислим и сигурно нема да го мењаваа..

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
Mилан Ристовски -Оџак е новиот играч на Тетекс :D
п.с Утре сите на стадион :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Конечно дојде и тој ебан вторник, конечно утакмица!! Ајде денеска свите на стадион, 3-те бода едноставно мора да остана у Тетово!!

Член од
8 јануари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
4
Komsii, sto rezultat ima klubot so najdobri navivaci vo vselenata i posiroko. Kolku dusi ste deneska? Ili pak ke najdete izgovor na odmor Ohrid, vtora smena vo JKP... ili ne idete od principielni pricini vie mnogu obrazovani so golemo poznavanje na fudballot... i demek ligata bila mizerna

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Komsii, sto rezultat ima klubot so najdobri navivaci vo vselenata i posiroko. Kolku dusi ste deneska? Ili pak ke najdete izgovor na odmor Ohrid, vtora smena vo JKP... ili ne idete od principielni pricini vie mnogu obrazovani so golemo poznavanje na fudballot... i demek ligata bila mizerna
Да ни го испушиш курот ти на нас, м? Ај прошетај малку, не си никаков фактор тебе некој да ти објаснуе.

Иначе тоа е тоа, слаба игра. Иако Охрид не пројде средина, постигнаа гол по една грешка на Павловиќ и после се затворија, многу јасно. Три пута ја извадија топката од линија, едноставно не ни беше денот. Среќа на крај некако влезе, тоа е тоа.
Немаше многу Војводи, ама тиа што беа пееја цело време. Температурата си го напрае своето, 40 степена не се издржуеше.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Павловиќ:tapp:
Јебига, малу тренинзи касно стигнати играчи си го праа своето.

Ја инаку не знам шо се замарате со овја горе !? Не е вреден да му се обрати пажња.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Бурхан Емурлаху кај вас е?

И Нухиу дали играше?

Kajgana Shop

На врв Bottom