Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
па овја лапа4иве од управа ако им барале паре за нив у џеб, како што му барале на тој нашинецот од америка,тешко дека се договориле.иако ја сеуште мислим дека у 5 до 12 брацо ќе се врати у тетекс,пошто тоа му е единствената опција за влез у кој било клуб од прва лига.
Море молете бога да влезат овие ѓупците со пари инаку маф вие планот до вчера секаде се збораше дека немаат пари ниту за котизацијата да ја платат .Што се однесува до брацо не вревам дека пак ќе се заеби и да земи клуб со навивачи кога на располагање има куртони клубови па по брзо таму ќе влези од колку кај вас се разбира за да може да мести утакмици Како и да е до 30 овај месец мора да се плати котазизацијата гледајте прајте ако не ве чекаме втора лига

Денеска управата на клубот имала состанок со тие од Дубаи но сепак не добив ни ја конкретен одговор дали ќе го земат клубот значи официјално ќе се знае деновиве...

Ја не се залетуем и не се радуем на ништо дур не биде сигурно. Многу ми е сумњиво ова, од свите Арапиве бш Тетекс сакаа да го купа??? Затоа ќе чекамо денојве да видимо што и како ќе биде, а ако се оствари ова незнам што да кажем, освен дека од овја Арапиве поголеми кретени нема :):)

p.s

Од официјалната страна на Војводи на фб:

Војводи Тетово
Од сигурни информации сме известени дека арапите вечерва склучиле договор со управата на Тетекс .. Како ќе им биде сеа на предавниците што го напуштија Тетекс за ефтини пари ?! ! ЕДНА ЉУБОВ ЕДЕН ЖИВОТ Ф.К ТЕТЕКС ТЕТОВО !

не ми се веруе :eek:

Ајде дај боже да влеза,па догодина ќе биде што ќе биде:)

Војводи Тетово
Од сигурни информации сме известени дека арапите вечерва склучиле договор со управата на Тетекс .. Како ќе им биде сеа на предавниците што го напуштија Тетекс за ефтини пари ?! ! ЕДНА ЉУБОВ ЕДЕН ЖИВОТ Ф.К ТЕТЕКС ТЕТОВО !

не ми се веруе :eek:

И мене сеуште ништо не ми се верува. Баш деновиве ќе се распрашам од прва рака да добијам некое инфо, кои се, како се, зошто се баш у Тетекс.

Премногу убаво за да биде вистинито:confused:Али од кај знаете може имаме среќа:)

Ja pa kako so doznav ni samiot Stevo Alampioski nemal poima deka vlagaa arapi u Teteks, nejcem da bidem pesimista ama svarno ne mi e jasno so kogo prgovarale ako on neznael za ova
--- надополнето: Jun 26, 2011 10:35 PM ---
Ja pa kako so doznav ni samiot Stevo Alampioski nemal poima deka vlagaa arapi u Teteks, nejcem da bidem pesimista ama svarno ne mi e jasno so kogo prgovarale ako on neznael za ova
Znaci samo sto doznav od izvor koj e epten blisku do klubot i koj znae sve sto se desava t.e tatkomu e del od upravata Arapive vecerva sklucile dogovor so upravata na Teteks, i imaa ambicie ako ne godinava dogodina da bidemo sampioni :D :D :D :D

Aјде со среќа нека ние:):):)Значи иста ситуација како пред 3 године...неколку играчи заминаја у Шкендија и се покаеја за 1 месец кој не зеде Брацо,сеа има пак такви педери...само што сеа и да пукна нема да се врата,нека играа за 400 евра и нека им ја вреѓаа државата и фамилијата:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom