Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Па пиша Бобиче у предходнава страна дека Брацо ќе продолжи да го финансира Тетекс некој ги наброја играчите кој ќе дојда овдека зимава...
За ова второво немора да збориш, не треба да се спуштамо на нивно ниво, нели? :smir:
Да ама и дека беа извори од МАК-спорт па и не им веруем толку, а ка ќе видиш едино тие пишуаа..а за второво како ќе кажеш шефе таке :)

^ Каков Исени у шкендија бе, не збори глупости. После тоа све што му го напраевте, сакате да дојде кај вас?? Најверојатно ќе иде у Ренова.

Иначе за дечкото погоре, не ми се веруе дека свите тиа ќе ида у Ренова. И за кој Јовановски збориш? За Мики или за голманот Марко?

^ Каков Исени у шкендија бе, не збори глупости. После тоа све што му го напраевте, сакате да дојде кај вас?? Најверојатно ќе иде у Ренова.

Иначе за дечкото погоре, не ми се веруе дека свите тиа ќе ида у Ренова. И за кој Јовановски збориш? За Мики или за голманот Марко?

Марко Јовановски и плус на овие додади го и стоперот Сашко Ристов:smir:

Сега видов дека за ова пишуе у МакСпорт. Реков дека е од некои посигурни извори :) Генц иде 80% у Ренова. Марко, Врапче и Пеев најверојатно ќе преминат у Вардар, а за други ќе видимо.

Сега видов дека за ова пишуе у МакСпорт. Реков дека е од некои посигурни извори :) Генц иде 80% у Ренова. Марко, Врапче и Пеев најверојатно ќе преминат у Вардар, а за други ќе видимо.

Врапче повеќе од сигурно ќе иде у Вардар а Пеев бара ангажман у странство негде а ако не најде ќе се договарал со Ренова.Марко Јовановски иде место Елези у Ренова 100%. Додека Сашко Ристов важи за играч на Билбил Соколи и највероватно ќе му се придружи нему во Ренова.

da ne bidam pogresno sfaten,no ako ovie informaci ispadnat tocni,togas defakto timot vi se rastura,i neznam so ke ispadne na prolet od vas

da ne bidam pogresno sfaten,no ako ovie informaci ispadnat tocni,togas defakto timot vi se rastura,i neznam so ke ispadne na prolet od vas
Нема да бидеш погрешно сватен...тоа е реалноста,ако отиднат овие играчи а не дојде некој добар спонзор...најверојатно ни следи тешка борба за опстанок..:toe:

А јас да ти кажам од СИГУРНИ извори дека Генц сакал во Шкендија но не добил повик од ниту еден член од управата на Шкендија.

Колку за информација Генц беше присутен после натпреварот против Ренова во прославата на нашите играчи во ресторанот Куртиши заедно со други играчи од Косово,исто така и Положани беше таму.

А јас да ти кажам од СИГУРНИ извори дека Генц сакал во Шкендија но не добил повик од ниту еден член од управата на Шкендија.

Колку за информација Генц беше присутен после натпреварот против Ренова во прославата на нашите играчи во ресторанот Куртиши заедно со други играчи од Косово,исто така и Положани беше таму.

Бил може со играчите, ама не ве сака вас навивачите. Знаете и самите зошто, да не отварам такви муабети сега на форум, многу људи читаа. Колега од факултет ми кажа (навивач на шкендија), дека нема шанса Генц да иде у шкендија и дека го видел со тренерот на Ренова - Билбил Соколи.

Иначе муабетот дека ќе се распадне Тетекс, не ми се веруе. Пеев, Глигоровски па и Врапче до негде, не пружија ништо посебно у Тетекс. Врапче една утакмица ќе ја изигра перфектно, наредните 4-5 ги игра катастрофа.
Е сега Генц ќе фали многу ако замине, ама ако се донесе Андонов нема да има којзнае колкава разлика. Исто и Марко ако замине, незнам кој ќе ни брани. Димче е уште млад и незнам колку би можел да брани у прва лига на ниво, а на Кметовски му пројде времето. И Ристов е добар, ама мислим дека не е незаменлив.
Брацо ќе остане у Тетекс и мислим дека ако е точно ова и ако замина овја играчи, ќе се донеса замене за нив. Е сега колку ќе бида добри тиа замене, ќе видимо.

Иначе и Ненад Мишковски имал понуда од шкендија, и тоа му нуделе добра плата ама одбил од едноставна причина што несака да се замери со нас.

^ Не реков дека сега има шанси да дојде бидејќи веќе е земен еден напаѓач од Србија,а тука се и Сали и Главевски.

Со Соколи го виделе некња...после завршувањето на полусезоната.

Иначе кој е Ненад Мишковски?

^ Не реков дека сега има шанси да дојде бидејќи веќе е земен еден напаѓач од Србија,а тука се и Сали и Главевски.

Нено е можеби најдобриот играч на Тетекс во моментов..игра во одбрана и сигурно заслужи повик во репрезенатација пред Кралевски.

Централен бек игра, број 18. Сигурно го знаеш, тетовчанец е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom