Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти знаеш:pos2:Брацо ја држи пола македонска лига,а ништо чудно и кај вас да има дел:pos2:плус се збори дека има клубои од Србија и најважното има некој дел и у Хамбургер Германија,ова е само во врска со фудбалот,а кузнае и колку др бизниси има низ светов,а овја вашиов вложил 200 000 на годишно ниво и одма најбогат е:pos2:,а да не зборимо колку паре има газдата на Металург па и на Ренова(а може и од нив појче паре фрла:pos2:)

Nasiot sponzor ima klub i vo Avstira :)....Ako sakas cell teteks ti go zema :D:D:D

da ima del i na Chelsea,Man.city i Barcelona jas slusnav uhauhauhuhahuauhauhauhauha aj quti

Nasiot sponzor ima klub i vo Avstira :)....Ako sakas cell teteks ti go zema :D:D:D

da ima del i na Chelsea,Man.city i Barcelona jas slusnav uhauhauhuhahuauhauhauhauha aj quti
:pos2::pos2::pos2:Да се гледа дека може цел Тетекс да го земе,затоа го зема Реџепи кој не заигра ич у прва лига и Меџит кој неможеше да фати место ни у резерве и плус се гледа колку паре има и затоа зема играчи од Милано и Слога,а ги дава најдобрите(Емурлаху,Идризи и Јовановиќ):pos2:

:pos2::pos2::pos2:Да се гледа дека може цел Тетекс да го земе,затоа го зема Реџепи кој не заигра ич у прва лига и Меџит кој неможеше да фати место ни у резерве и плус се гледа колку паре има и затоа зема играчи од Милано и Слога,а ги дава најдобрите(Емурлаху,Идризи и Јовановиќ):pos2:

:pos2: Ајде бе овие 2-ца биле најдобри :pos2:

zatoe vie vikate gubivme dobar igrac za Elmedin Rexhepi :pos2:...Ke zemame po jaki ke videte ovja denovi...Sega ako vi go zemame i Genc i ke vikate ne genc ne e dobar igrac ni Elmedin Rexhepi :pos2::pos2:

заш не се појави некој поедуциран албанец, па да ми биде мерак да читам и да разглабуем муабети со него.
дај ве молим воздржитесе од мислења за вашиот "Avstriraec" или кј нас би го нарекле дечкото Австриец ако е од Австрија и пишујте кирилица.

Vie vikate Braco go drzi cela Mak....Ima mnogu pari..

Vo Mak 1 Miljarder imaa :).....Znaete i sam koj moza da bidee ne se zema so Makedonia tojjj ajj caooo :)

:pos2: Ајде бе овие 2-ца биле најдобри :pos2:
Joвановиќ ја како што знам сам ви донесе неколку победе,а и сами го фалевта во вашиот фан-клуб,а Идризи да не бил добар играч немаше 3 пута да го врачате у ваш тим:toe:

Joвановиќ ја како што знам сам ви донесе неколку победе,а и сами го фалевта во вашиот фан-клуб,а Идризи да не бил добар играч немаше 3 пута да го врачате у ваш тим:toe:

Да дека Јовановичдаде 3 гола со кои ние победивме,но екипата не зависи од него,и кога не играше он ние пак победувавме.

И ако не земат ниту една замена за него пак го имаме Пупе.Но мора да има нови играчи и ќе има.

А за Идризи да ти кажам вака...тој е дете на Шкендија и кога нема каде да оди секогаш се враќа кај нас.Идризи оваа полусезона играше на разни позиции само не на неговата позиција.Играше десен бек па играше десно крило,а тој е напаѓач.А кај напаѓачите неможеше да се протне бидејќи имаше голема конкуренција.
Не викам дека не е добар играч но не е клучен играч за нас.Првата полусезона бевме без него и пак бевме први :)

Vie vikate Braco go drzi cela Mak....Ima mnogu pari..

Vo Mak 1 Miljarder imaa :).....Znaete i sam koj moza da bidee ne se zema so Makedonia tojjj ajj caooo :)

Не се зема тој со Македонија.:pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2: бтњ Знаеш кој е Минчо Јорданов и кој клуб у Македонија го спонзорира?? Минчо Јорданов е истиот што ќе го донесе Кире Лазаров у Македонија у пакет со уште некој познат играч, а ништо помалку нема да вложуе ни у фудбалскиот клуб.

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2: Знаеш чива фабрика држи Брацо?? И вистина е тоа дека држи дел у Хамбург, тој врие паре незнае колку бизниси врти низ цел свет е сеа колку ќе вложуе у клубов е друго.

Ако ги тепате Латвијците у ЛЕ сте?? Мислам, во која рунда сте, втора, трета???

За ждрепкаva мислим дека ни се падна добар противник ка што гледам на трансфермаркт.де нивната вредност на играчите е слична со нашата е сеа колку ќе бида нашиве загреани за да ги пројдемо Летонциве ќе видимо... мал минус за нас ќе биде што сеа првенството им е у тек и втори са моментално и играчите 90% им се од 1987 година
еве ја табелата
http://www.fifa.com/associations/association=lva/nationalleague/standings.html

--- надополнето ---

Ако ги тепате Латвијците у ЛЕ сте?? Мислам, во која рунда сте, втора, трета???

Со нив играмо втора коло и има четири квалификациски кола пред да се игра у групе таке???

Мислам дека три квалификациски кола се, али не сум сигурен 100%

За разлика кој можеше да ни падне,можемо да бидемо задоволни.
А сеа,Вентспилс ќе бидат малу поспремни у натпреварувачки аспект,зашто првенството им е у тек..а кај нас е завршено пред скоро 1 месец.
Па така да..до тогаш да земеме 2-3 квалитетни засилувања би имале шанси,а вака имаме..но ни треба добар креативец кој ќе ја води цела игра !

--- надополнето ---

http://www.fcteteks.com/2010/06/2.html

--- надополнето ---

Тетекс, како победник на Купот преку кој стигна до меѓународната сцена ќе има една недела повеќе за подготовки и анализа на својот противник, летонскиот Вентспилс.

- Не е атрактивен противникот, но е за почит. Ни дава за право да се надеваме дека можеме да се надигруваме и да обезбедиме поволен резултат во двомечот. Дополнително ќе анализираме за каков тим се работи, вели Тони Јакимоски тренерот на „текстилците“.

Извадок од Дневник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom