Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
мене ме чуди како на чкембари им даваат автобуси за во кратово,прилеп а за во тетово не им давале нешто чудно ми е тоа ако мозе некој од чкембари нека објасни :smir:

Тоа ДА НЕ ИМ ДАДАТ заборавив во наводници да го ставам :smir:

Они се најдобрите,најдобро огранизираните навивачи во Македонија,ама само на зборови, на дело на покажуваат ништо.
Гостуваат само во Скопје(годинава којзнае дали ќе отидат) и во Прилеп,а за другите места се правдаат дека не им давале автобус:tapp:.
Ако не им давале автобус можеле сами да се организирате,земите соберете пари и едно или две комбиња ќе платите,нормално ако толку го сакате клубот.

Иначе за утакмицата, прво полувреме Пелистер центар не пројде и се играше претежно на нивна половина,а додека второто полувреме малу се опуштивме и примивме гол по непишаното фудбалско правило,ако не дадеш гол тие ќе ти дадат. После Кифла мењаваше,али изменете не донесоа подобра игра. Вториот гол од Пелистер беше,морам да признавам одличен,од слободен удар. После пробувавме да направиме нешто али џабе,тоа беше се.
Иначе, на судијата жената у пичка да му ја ебам,чист пенал не досуди во првото полувреме,да го досудеше можеби и подруго ќе се завршеше

чкембарчиња глас да не ви слушнем, што не дојдовте денеска ако сте толкави МАНГУПИ?!?! Чекате управата да ви даде превоз, што не плативте сами ако сте толкави навијачи??? Можевте барем 3-4 коли да дојдете! Ама се покажа колку сте со клубот, па уште се силите овде. Главите во торба и глас да не ви слушнем!

чкембарчиња глас да не ви слушнем, што не дојдовте денеска ако сте толкави МАНГУПИ?!?! Чекате управата да ви даде превоз, што не плативте сами ако сте толкави навијачи??? Можевте барем 3-4 коли да дојдете! Ама се покажа колку сте со клубот, па уште се силите овде. Главите во торба и глас да не ви слушнем!
Абе, ја кажав, они са најдобри и најверни,али само на збороој,на дело нигде ги нема.:tapp: :kesa: :jaj:

Abe stajte nekoja slika ili klip od deneska da vidime sto kako :)

Ама сте ја разглабиле дискусијата!:kesa:

Него знам сеа сте нервозни, ама да ми кажеше некој како одигра денес Лазар Илиев од Пелистер, оној играч кој требаше кај вас да игра?:smir:

Ама сте ја разглабиле дискусијата!:kesa:

Него знам сеа сте нервозни, ама да ми кажеше некој како одигра денес Лазар Илиев од Пелистер, оној играч кој требаше кај вас да игра?:smir:

Гол им даде од тоа подобро деби здравје :)

За голот знам, него како одиграл ме интересира!
Igrac na natprevarot spored mene samo sto vleze gol dade nad nego bese napraven faulot za vtoriot gol, isto take zivna napadot na Pelister od koj vleze Iliev golema greska na upravata na Teteks sto ne go angaziraja

ТОА Е ТЕТЕКС ЈА ИМАШЕ ИГРАТА А ПЕЛИСТЕР ВОДСТВОТО ЕДЕН ГОЛ ОД КОНТРА ЕДЕН ОД СЛОБОДЕН И НЕ КАЗНИЈА :toe:

Igrac na natprevarot spored mene samo sto vleze gol dade nad nego bese napraven faulot za vtoriot gol, isto take zivna napadot na Pelister od koj vleze Iliev golema greska na upravata na Teteks sto ne go angaziraja

Значи си ја задржал формата.

Големата грешка е наша зашо го пуштивме да си оди!:toe:

24019126903143983510513.jpg
24019126903147983610513.jpg
photo0078.jpg
photo0079k.jpg

Еве некој слике од Тетекс-Пелистер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom