Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Жално ќе беше да не победевмо. Турново цела утакмица топка не чепна. Среќа на крај после толку шансе дадовмо гол, и многу важни 3 бода остануаа кј нас. Иначе публика имаше, ама навијачи немаше...не бркајте некој поими :)

Aјде ко ќе дојда Војводеве дома и ќе се стопла нека ни сподела некој интересен момент, нивно видуење на утакмицава :smir:

абе победата ја заслуживмо немаја шанса они шут кон гол 0:) мие имавмо многу шансе, и пред црвениот картон имавмо 2 - 3 шансе навиање немаше заш бевмо околу 50 душе на југ, играчиве не играја нешто посебно на пример многу разочара аце стојановски не му беше денот а многу добро одиграја Марко (голман), Далибор стојковиќ, Елмедин реџепи им го сврте паметот и Жика.
Ипак добра утакмица бар малу проурлавмо:)

абе победата ја заслуживмо немаја шанса они шут кон гол 0:) мие имавмо многу шансе, и пред црвениот картон имавмо 2 - 3 шансе навиање немаше заш бевмо околу 50 душе на југ, играчиве не играја нешто посебно на пример многу разочара аце стојановски не му беше денот а многу добро одиграја Марко (голман), Далибор стојковиќ, Елмедин реџепи им го сврте паметот и Жика.
Ипак добра утакмица бар малу проурлавмо:)

kako toa 0 sutovi kon gol,a mnogu dobar bil golmanot

inaku cestita pobeda

Па два-три пута добро илзезе пред противничките играчи ка беа сам на сам и пресече топка, иначе немаше шанса да се докаже на подруг начин.

Мрзим некој кј игра бункер ка што играја денеска турново:toe:
Пробуавмо некако преку нафрлувања во нивниот шеснаетерец,но тешко е кј играш против таа игра:toe: и на крај за наша среќа се протна некако топката излегоја напред сами и да не дадеја гол подобро ќе беше да се утепаја :toe:
Ајде нека ни е со среќа победава:salut:

апсолутно заслузена победа за нас иначе тиа од турново незнам зошо играа фудбал нека ида да глума негде за тоа ги бидуе,:toe: кј нас на нашата трибина немаше никој од воџете којзнае што е работава :toe::toe:

ајде нека ви е честито победата,поздрав од КОМИТИ
КОМИТИ И ВОЈВОДИ засекогаш заедно:helou:

dobra igra posle crveniot probuevmo nesto da napraemo ama turnovo igraja bunker nemozese da se probie ama od igracive regepi izigra stvarno jako i e do sea najdobar igrac vo teteks spored mene. za Vojvodi loso bese vremeto a i mn sa po rabote take da jbg naredna pojce ce bidemo da se nadeamo!!!!:smir:

Ајде нека ние со среќа победата!!!Сосема заслужена беше,цело време напаѓавмо а Турново се бранеја и нешто на контра сакаја да направат.И сеа ќе биде тешко со Силекс,ама ништо не се знае..

Ајде нека ние со среќа победата!!!Сосема заслужена беше,цело време напаѓавмо а Турново се бранеја и нешто на контра сакаја да направат.И сеа ќе биде тешко со Силекс,ама ништо не се знае..
E da so Sileks ke bide tesko,ali ako se napagja od pocetok i ako prvi dademo gol sve ke bide polesno,ama ke vidimo sto ke bide.

treba da znaete na 1 noemvri vojvodi slavat 21 god postoenje take da so renova ima da gori cel stadion spremajte se:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom