Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Мислим дека е у 15:30...

Иначе утре се игра меморијалниот турнир за Пинго. Прва утакмица е помеѓу кадетите на Тетекс и Мак. ЃП, втората утакмица незнам која е, а после тоа играа Тетекс - Ренова, а последната е ми се чини ветераните на Тетекс против Работнички.

Мислим дека е у 15:30...

Иначе утре се игра меморијалниот турнир за Пинго. Прва утакмица е помеѓу кадетите на Тетекс и Мак. ЃП, втората утакмица незнам која е, а после тоа играа Тетекс - Ренова, а последната е ми се чини ветераните на Тетекс против Работнички.
pa tri utakmice sa, kadetite, seniorite i veteranite. kadeti u 2ipol, seniori u 4 i veterani u 5i45.

Ми се чини има уште една, зошто ка што знаем ја се игра по едно полувреме...барем таке било до сега.

Ми се чини има уште една, зошто ка што знаем ја се игра по едно полувреме...барем таке било до сега.

Брат би требало да биде бесплатен влез денес

Знае некој овој Рогиќ, Василев сто игра против Скопје нови се или од У21......

Брат би требало да биде бесплатен влез денес

Знае некој овој Рогиќ, Василев сто игра против Скопје нови се или од У21......
rogic e nov, igra stoper, srbin e. aleksandar vasilev isto e stoper ama bese na proba i nema da ostane u teteks.

Требаше да го остаа сречко:toe:,а не сеа земаа на проба некој играчи и тие играчи задоволуваа :tapp:

Само не ми е јасно зошто не го игра Чаплич? Па сто пута е подобар од Ѓорѓиев!! Ќе видимо, ќе има многу промене у тимот на наредниве утакмице, па ќе видимо што ќе биде.

Иначе што бидна со Кикирик, дефинитивно е избркан или ќе го врата?

Само не ми е јасно зошто не го игра Чаплич? Па сто пута е подобар од Ѓорѓиев!! Ќе видимо, ќе има многу промене у тимот на наредниве утакмице, па ќе видимо што ќе биде.

Иначе што бидна со Кикирик, дефинитивно е избркан или ќе го врата?

Што збориш бе, заш го избркале?

Уште пред пријателската со Скопје, незнам што било работата...па затоа прашав дали е дефинитивно избркан или се смириле страстите :)

Не чина у главата овја значи. Со кој памет го избркале, ка речи невидена конкуренција за у среден ред имаа па одвишак им е Кикирик.

Кадети:
Тетекс - Мак. ЃП 2:0

Сениори:
Тетекс - Ренова 0:1

Натпреварот меѓу ветераните на Тетекс и Работнички не ја догледав, нека пише некој резултат ако догледал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom