Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме контакт со плејот...Многу добар плеј,што нема ни да го пробуваме смао да прифати да дојде во Струмица...А за другиот центар немам информациии:wink:
Позз...

Како се вика Плејот де ????

Значи добар проверен играч имаме.хм... нице нице... а какво државјанство има ? т.е од дека е ? србија,хрватска,грк МАКЕДОНЕЦ :)

хехехе..... а да ве прашам нешто од Септември или од Октомври почина нашата лига ???? а и сега оваа ке биде поинтересна бидејки ке има 12 екипи јаоооо јако ке биди ,.... тешка сезона не очекува

e tva pa hristov se znaa a nis ne kazuav kazi kak se vika ak znaas ili taka si treskas

хехехе..... а да ве прашам нешто од Септември или од Октомври почина нашата лига ???? а и сега оваа ке биде поинтересна бидејки ке има 12 екипи јаоооо јако ке биди ,.... тешка сезона не очекува
10 ekipi ke bidat i ke pocnat od 4 oktomvri

tim4e само до тебе една молба ај пишувај КИРИЛИЦА како и сите други !!!

Е грешка мислаш. Така пишаш само постовето да ти се множат .. Христов ак незнаа кој знаа ? :pos2::pos2:

Богами се знае :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ....

Да знаете дека струмица ќе има ЕХТРА ТИМ :vozbud::vozbud::vozbud:

prvo i prvo od deka tee taa info oti crnrco u cedevita zima tolko plata, vtoro cel tim dali vrede tolko i treto latovic e 204 a ne 206 cm

Тимот на Цедевита минатата година кога играше со нас во ФИБА ЕВРО купот имаше буџет од 1.500.000,00 Евра!!! Црнецот го земаа за да им игра во ФИБА ЕВРО купот бидејќи се надеваа дека ќе не минат и ќе играт против РОСТОВ и сметаа дека ќе им треба за у ПЛЕЈ-ОФ натпреварите. Потоа мислам дека го пуштија црнецот во Турција. Само за споредба , за Цедевита знам 100% оти СЛАВЕН РИМАЦ зима 15.000,00 Евра плата ... не ме питај од дека знам, едноставно знам.

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=GRE&PlayerID=152116
Ако сакате 2.06 висок еве ви:pos2::pos2:...94 година е родено детето.Како мене е,а е висок 2.06:cuc::cuc::cuc::zver:Детето е Грк,ама тоа нема веза...:toe:

Аман беее .... ного “метла“ тај ... Со тебе да не беше тава дете у Шпанија па го гледа как играа....

Христов кажи как се вика плејо не криј што ке ти биде ако кажаш или изгледа на тебе ти кажа претседатело на Струмица да не кажуваш a :pos2::pos2:
кажи што криеш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom