Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
I ti si zadovolen so toa sto kje ja izguras godinata a.. dobro de za vas i toa e uspeh.PS sto nema Strumica sto ima MZT za da se raspadneme ili da ne opstaneme vo makedonskata prva liga a? NISTO! Nie barem osvoivme titula vie so ku*ot vo race ostanavte i provocirate samo toa e vistinata brat znam deka boli ama toa e toa :toe:

Ај пак.Ееееее прост народ.
Боље да ја изгурам годината и да имам некакви шанси за титула отколку да се борам за опстанок или па уште полошо да не постојам.Тоа нема никогаш да му се случи на МЗТ.Ама ти кога ќе го сватиш предходниот мој пост како што треба ја ќе дипломирам.

Што нема Струмица што има МЗТ?
Навивачи
Сала (зборам за сопственост)
Традиција
Буџет и спонзор за идната сезона
Иднина
Постојаност и уште мал милион работи.

Вие сте освоиле титула.И што сега одкако ќе се распаднете или ќе паднете на ниво на Соколи?МЗТ кога тогаш ќе осви титула.Нема да трае ова цел живот.

hrisotv poso celo vreme sboris za tie 50 razlika, eve jas da te prasam tebe nesto da mi odgovoris? poso si baagi pomal, prasaj gi postarite strumicani, kakov e skorot od koga e formirana makedonsakata kosarkarska liga pomegju MZT i Strumica? ako go najdes ovoj podatok te molam da mi postiras

Боље да ја изгурам годината и да имам некакви шанси за титула отколку да се борам за опстанок или па уште полошо да не постојам.Тоа нема никогаш да му се случи на МЗТ.Ама ти кога ќе го сватиш предходниот мој пост како што треба ја ќе дипломирам.

Навивачи
Традиција
Иднина

Вие сте освоиле титула.И што сега одкако ќе се распаднете или ќе паднете на ниво на Соколи?МЗТ кога тогаш ќе осви титула.Нема да трае ова цел живот.
Ма ајде де Струмица има навивачи...Какви сте такви се го сакат клубот и навиваат за него...

trojcta da sakaa ke ostane kako sponzori!!! neli trebase denes da se kaze koj e sponzorot ????? HRISROV 50 RAZLIKA AMA NE SE RASPAGAMEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! KOJ NA KOGA TREBA PST SEGA DA MU KAZE???

Чекајте бе малку, каде гледата официјално да пишува дека сме се распаднале. Не правете циркуси, едноставно бараме моќен спонзор, а бидејќи сум отпимист верувам и дека ќе се најде. Кој рече дека одгодина кошарка ќе нема во Струмица, можеби не конкурент на екипите за титулата, ама на средина да. каде што ќе биде и МЗТ.
никаде нема официјално дека сме се рапсаднале.
Кога се ќе биде официјално тогаш ќе знаеме каква кошарка ќе има во Струмица.

hrisotv poso celo vreme sboris za tie 50 razlika, eve jas da te prasam tebe nesto da mi odgovoris? poso si baagi pomal, prasaj gi postarite strumicani, kakov e skorot od koga e formirana makedonsakata kosarkarska liga pomegju MZT i Strumica? ako go najdes ovoj podatok te molam da mi postiras
Абе бате...За разлика од вас Струмица го има еден Влатко Илиевски,еден Горан Пандев....Димитар Мираковски,Ефтим Богоев,Никола Ѓорѓиев,Хари Наковски...Тоа се носителите на нашите репрезентации...А што се случувало пред јас да се родам да бидам искрен ич не ме ни интересира...Важно го знам податокот најголем пораз што воопшто Мзт го доживеал е од кошаркаскиот клуб Струмица....Ни повеќе ни помалку 50 разлика ееј:pos2::pos2:

Навивачи
Традиција
Иднина

Ohhh bee ti sigurno si napusen od nekoja treva so pominat rok!!! :helou::helou:Ne zasluzuvas odgovor za nisto pa taka da nema da go dobies!

Aham znaci MZT ima momentalno budzet nad 600.000 evra a? Epa super ajde kje ve videme dogodina sto igraci kje imate i dali kje se izborite za playoff :):):).PS koj i da e sponzor na Strumica ne mi e bitno mene jas kje navivam od se srce za klubot i kje se nadevam na najdobroto za nego! A vie samo nadevajte se deka kje se raspadne :pusk:

prvo vie nemate budzet za slednata godina toa neka ti e jasno!!! a aj najdi go postot kaj sto kazuvam deka sakam da se raspadnete pa ke pravime muabet

Ма ајде де Струмица има навивачи...Какви сте такви се го сакат клубот и навиваат за него...

ako nemate sponzor , ke nemate ni navivaci posto vie ste jaki samo koga ke imate pari i jak tim

I so tolko MZT da ne se posalam od nas.. pak kje sme dobri so vie ga napraviite gotovo Strumica se raspadna cekajte jas mislam oti playoff odgodina sekak igrame! So MZT da ne imat pogolem budzet od nas? Ne se sekirajte kje bide :)
Edit: Cedevita kolkav budzet ima a Strumica kolkav budzet ima? I pak gi pobediime uzivajte ne se nervirajte tolko.

А зашто правиш споредба со Мзт? Имаш некој комплекс од Мзт? Не те разбирам...

Не е штосот во моментот да имаме буџет како на МЗТ...:nesvest:

А колкав буџет има Мзт?

Sto se isprovocira be ti pa tolku? Koj vi e sponzor na vas aj gledaj ja realnosta malku gledam site ste se naostrile Strumcia nema sponzor.. gotovo kje se raspadne neznam ti so, poglednete se vie prvo posle komentirajte za nas ajt.

Ти дали знае кои ни се спонзори? Хехехе, кога би знаел само не би пишал вака. БТВ јаки имиња не значи дека даваат многу пари :wink:

иначе ја лично би се радувал само на распад на работнички :)

Јас ни на Работнички туку сакам да им се посереме еднаш и да им земеме титула во Парк....и после тоа ке се пензионирам :)

I ti si zadovolen so toa sto kje ja izguras godinata a.. dobro de za vas i toa e uspeh.PS sto nema Strumica sto ima MZT za da se raspadneme ili da ne opstaneme vo makedonskata prva liga a? NISTO! Nie barem osvoivme titula vie so ku*ot vo race ostanavte i provocirate samo toa e vistinata brat znam deka boli ama toa e toa :toe:

Што ќе нема Струмица...еуфорија, а ти си мал и немаш поима колку посетеност има Струмица кога нема јак тим...во Финале со работнички гледачи 300, од кои 50 гостински навивачи.

Abe da ne se naluti sopstvenikot na Feni ta ni sterijo ce vide ni nis...

Уште еден што незнае кој е Штерјо...

Aham znaci MZT ima momentalno budzet nad 600.000 evra a? Epa super ajde kje ve videme dogodina sto igraci kje imate i dali kje se izborite za playoff :):):).PS koj i da e sponzor na Strumica ne mi e bitno mene jas kje navivam od se srce za klubot i kje se nadevam na najdobroto za nego! A vie samo nadevajte se deka kje se raspadne :pusk:

А вие колку имате извини? 599.999 евра? ВИе бате немате ни колку Соколи во моментов, така да постот дека Мзт има поголем бџует од вас во моментот е целосно точен.

Aj ti kazmi mi mene koga MZT FON UNIVERZITET IMA OSVOENO TITULA!?!?!Aaa da... i od koja ekipa go ima doziveano najgolemiot poraz? Aj koga ke go najdes toj podatok postiraj.. da ti pomognam prvata bukva na klubot e S :wink:

Чекајте бе малку, каде гледата официјално да пишува дека сме се распаднале. Не правете циркуси, едноставно бараме моќен спонзор, а бидејќи сум отпимист верувам и дека ќе се најде. Кој рече дека одгодина кошарка ќе нема во Струмица, можеби не конкурент на екипите за титулата, ама на средина да. каде што ќе биде и МЗТ.
никаде нема официјално дека сме се рапсаднале.
Кога се ќе биде официјално тогаш ќе знаеме каква кошарка ќе има во Струмица.

dobro be se popraviv posle toa citaj malce, mzt kaj ke bide i kolkav budzet ima za slednata godina ke vidite slednta sezona ili na kraj na ovoj preoden rok ,ne izbrzuvaj koga ne znaes kako stojat rabotite vo mzt

Абе бате...За разлика од вас Струмица го има еден Влатко Илиевски,еден Горан Пандев....Димитар Мираковски,Ефтим Богоев,Никола Ѓорѓиев,Хари Наковски...

dali da te smetam za normalno dete ili intelegentno koga ti postaviv edno prasanje, a ti vidi sto mi odgovori?

Radikal na site prasanja sto dade odgovor ni eden ne ti e REALEN!!
Toa se samo tvoi zelbi kako malite deca si! :tapp:

Абе бате...За разлика од вас Струмица го има еден Влатко Илиевски,еден Горан Пандев....Димитар Мираковски,Ефтим Богоев,Никола Ѓорѓиев,Хари Наковски...Тоа се носителите на нашите репрезентации...А што се случувало пред јас да се родам да бидам искрен ич не ме ни интересира...Важно го знам податокот најголем пораз што воопшто Мзт го доживеал е од кошаркаскиот клуб Струмица....Ни повеќе ни помалку 50 разлика ееј:pos2::pos2:

Која е поентата на твојов пост. Прашан за меѓусебниот скор на Мзт и Струмица ти пишуваш за некој си Пандев. Кој е тој? Има многу кошеви дадено против Мзт? Јас не го знам, не сум го запамтил да изиграл нешто посебно....аууууу незнаеш што да одговориш па затоа почнавме Лацио - Бреша муабети...ок де.

Ohhh bee ti sigurno si napusen od nekoja treva so pominat rok!!! :helou::helou:Ne zasluzuvas odgovor za nisto pa taka da nema da go dobies!

Немаш одговор, па напушен бил. Убаво ве праша човекот, дали некој знае каков е меѓусебниот скор на Струмица и Мзт во историјата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom