Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе него може да му е таму семејството ама го влечат тиквешките жички накај с.Градско...
И точно е дека беше тука и се опи како прав Кавадарчаец:) (иако не е) ама стварно не знам зошто беше толку весел, па и се гушкаше со сите, части пијачки едно друго...
Мене малку ме нервираше оти не провоцираше во финалето тука ама во вакво светло го немам видено, па и цигари како пуше леле леле, како печката на Фени беше.
Ова е сето гола вистина, како сакате сванете го.

Абе сета е у ред они мислат дека ни бараме закачка или пак провоцираме ама сето ова е вистина даа и нас што ни е од работа да измислуваме приказни за ДИмо од Градско неам попаметна работа иако човекот беше хаос.А да сварно леле како тегне цигари каа што вика Мадрид каа Фени чуреше.:salut:

Ви реков.Сигурно имало некоја причина да слави и да части. Инаку знам дека пуши цигари го имам видено не е само тој единствен не се секирајте.

Која би била таа причина... дали промена на средината...

slusaj be crtac, ko prvo ne bidi degen, skoro site od strumica (navratise na pogornite postovi) najavija zaminuvanje i toa sigurno na bosnjak, pupovic i latovic (poso ne mozel da zivee vo mal grad), grne dojde kaj nas, i eve sea so informacija od lozari deka izjavil deka ke ide u FENI. i koj e sega glup, pak ti
Gledam oti se rabote za edna zaostaneta persona so vremeto najmalko 1 godina :tapp::tapp:pa taka nemam namera nisto da ti pravam ama se sto se pise se e dezinformacija ke vides vikendo pa ke kazes u pravo bese :toe::toe:za tva saa jas si odam da si legnam :helou::helou:a ti razmisluvi crti si smeti si u stvari so sakas pravi pa mos ke ti stane jasno. site samo terat nacin kak da ja sirat temata pa plasiraat nevistiniti raboti mozam da ti kazam i oti strumica ke se zasile epten so ke bide nogo jaka.:salut::salut:

za posleden pat ne govorejte nisto nogo raboti ke bidat u pozitiven pravec barem kako so se odviva situacijata saa za saa za tva strpejte se uste 5 dena pa posle ke komentirame site jas odam i ve ostavam

Добро бе фа977 што ти е финтата сега тука се ситиш на тоа или сакаш да докажуваш нешто ?

Почекај до другата недела, ако се распадне нашиот клуб ако сакаш и на главата качи ми се, а не сега на секој пост јадеш гомна. Оди во твојот Фан клуб и коментирај таму за вашите трансфери и гледај си го твојот клуб, зошто не е баш во посјајна состојба од нашиот.

Ццц, овие 2 години комплекси ви набивме и со душа чекате да се распаднеме.

ajde ke pocekam uste edna nedela, ne znam sto imam da dokazuvam so tebe ili da se sitam, ovaa sezona osvoivte kolku sto osvoi i MZT. ne gledam pricina za nekoe sitenje. ti ako si mi nabil kompleksi 2 godini, togas ja na tebe sum ti nabil 15 godini, koga si gledal basket na TV si dr*al pred televizor. ne mi repliciraj nema da se zamaram so vas vise ke vidam u petok so ke mi kazes ti i uste nekoj tuka sto se mnogu silni

Gledam oti se rabote za edna zaostaneta persona so vremeto najmalko 1 godina :tapp::tapp:pa taka nemam namera nisto da ti pravam ama se sto se pise se e dezinformacija ke vides vikendo pa ke kazes u pravo bese :toe::toe:za tva saa jas si odam da si legnam :helou::helou:a ti razmisluvi crti si smeti si u stvari so sakas pravi pa mos ke ti stane jasno. site samo terat nacin kak da ja sirat temata pa plasiraat nevistiniti raboti mozam da ti kazam i oti strumica ke se zasile epten so ke bide nogo jaka.:salut::salut:

Ова болдираното ако го мислиш на нас што кажавме за Тасовски.Гледај сигурно сум слеп ако е невистина ова а можеби и глув како што кажа ти ако не веруваш прашај си го Димета за викендот кога ќе дојде па он нека ти каже што правеше во Росоман ок ли.

Valjda nemoze da ceka zaradi nekoj tim kojsto do ocaj bara sponzor da si ja rasipe karierata.Sigurno razmisluva i na toj poteg...Izgleda ja probuval novata sredina :toe:

нека ја пробува ама за догодина.За оваа година би требало да плати соодветна оштета за да си оди.
Но да не размислуваме за тоа туку дека Струмица ја очекува финансиски јак спонзор.Позз!

Тасовски има уште 1 година од договорот со Струмица кој мора да го исполни иако ке мора да плака сам оштета или клубот што сака да го купи.Мислам дека сепак ке остане во Струмица,бидејки и семејството е тука со него.

Abe taman e i toa ali ako nema sponzor koj ke mu dava na Taso plata?Ispod 3000 evra sigurno ne e.Od kade taa suma ako nema sponzor.Upravata sama ke go pusti bez osteta bidejci ako Tasovski zaigra drugata sezona a ne bide isplaten za toa slobodno moze da ja tuzi Strumica i da ve ogolti.
Takada vo slucaj da ne najdite sponzor,upravata ke gleda da se oslobodi od Tasovski i pokraj toj dvogodisen dogovor.
Nesto slicno so se sluci so Mirakovski i Avramovski vo CSKA koga pocina sponzorot a nemozea da najdat nov.I dvajcata imaa dogovor pa bea pusteni bez nikakva osteta:smir:

Abe taman e i toa ali ako nema sponzor koj ke mu dava na Taso plata?Ispod 3000 evra sigurno ne e.Od kade taa suma ako nema sponzor.Upravata sama ke go pusti bez osteta bidejci ako Tasovski zaigra drugata sezona a ne bide isplaten za toa slobodno moze da ja tuzi Strumica i da ve ogolti.
Takada vo slucaj da ne najdite sponzor,upravata ke gleda da se oslobodi od Tasovski i pokraj toj dvogodisen dogovor.
Nesto slicno so se sluci so Mirakovski i Avramovski vo CSKA koga pocina sponzorot a nemozea da najdat nov.I dvajcata imaa dogovor pa bea pusteni bez nikakva osteta:smir:
Нашите бараат помокен спонзор за на 2 фронта.Библ и Мкл. Не верувам дека досегашните спонзори би го оставиле клубот така.Би се откажале од библ но нема да го остават така ке видите.
уште едно ПРЕТЕРАВТЕ.ЈА НАПРАВИВТЕ СТРУМИЦА ДЕКА Е ВЕКЕ РАСПАДНЕТА И ДЕКА КЕ НЕМА ПОВЕКЕ КОШАРКА ВО СТРУМИЦА.
РАЗБЕРЕТЕ КЕ СЕ НАЈДЕ СПОНЗОР!:tapp:
Н

Нашите бараат помокен спонзор за на 2 фронта.Библ и Мкл. Не верувам дека досегашните спонзори би го оставиле клубот така.Би се откажале од библ но нема да го остават така ке видите.
уште едно ПРЕТЕРАВТЕ.ЈА НАПРАВИВТЕ СТРУМИЦА ДЕКА Е ВЕКЕ РАСПАДНЕТА И ДЕКА КЕ НЕМА ПОВЕКЕ КОШАРКА ВО СТРУМИЦА.
Н
Ok be decko ne se nerviraj.Ako podobro vides toa so go kazav e DOKOLKU NE NAJDITE SPONZOR

Н

Алаварсан другарче, не сме против вас ние, барем ја не сум, не знам од кај таков впечаток дека сме ве распаднале, ама факт е дека барате стабилен спонзор не го измисливме ние тоа.

Алаварсан другарче, не сме против вас ние, барем ја не сум, не знам од кај таков впечаток дека сме ве распаднале, ама факт е дека барате стабилен спонзор не го измисливме ние тоа.

Ногу јасно јас лично ако ме прашаш сакам Струмица да трае уште долго време пошто ова ривалство со вас добро ми дојде односно интересно добро е кога има неизвесност нели ај еве да не мислиш дека сакам да се распаднете ви посакувам се најдобро во пронаоѓањето на нов спонзор.:salut::salut:

slusaj be crtac, ko prvo ne bidi degen, skoro site od strumica (navratise na pogornite postovi) najavija zaminuvanje i toa sigurno na bosnjak, pupovic i latovic (poso ne mozel da zivee vo mal grad), grne dojde kaj nas, i eve sea so informacija od lozari deka izjavil deka ke ide u FENI. i koj e sega glup, pak ti
Ti najde da zboruvas za Strumica more gledaj si go tvojot MZT be aloooo!!!! Strumica e daleku podobra od nego sto zboruvas ti koj e sponzor na MZT be a? Na sto se falite nonstop neznam ni edna titula nemate osvoeno mozam da zamislam sto ke bide ako osvoite titula cel zivot kje se falete ccccc.

Ви реков.Сигурно имало некоја причина да слави и да части. Инаку знам дека пуши цигари го имам видено не е само тој единствен не се секирајте.
Puse cigari da i Pupovic i Latovic.. pusat be so mislete vie :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom