Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
za razlika od vasiot bivs a i iden trener ako e todorov mislam navistina e fil dzekson

pupovic potpisal vo ceska a za bosnjak mnogu tesko da se vrati skoro i nevozmozno

lele sto zboris be? makedonskiot Fil Djekson. mnopgu jak trener ke donesete. i bas ke cekam petok da vidam kj ke dojde kako sponzor mnogu me interesira. samo se nadevam ke bides online
,

го донесе амак до 3 место во лигата и мислам дека само тие имаа нерешено во победи со фени 2-2. Со таков млад и неискусен тим одлично достигнување.

za tvoja informacija i za takvite kako tebe do petok ke gi doznaes novite dva pomokni sponzori i od tie so bea do sega a isto taka ne siri dezinformacii deka grne ima potpisano za vas mozebi ke potpise no sega za sega nema a za tasovski samo sonuvaj deka ke ide u feni isto taka bi sakal da te zapoznaam so bi rekol veke noviot igracki kadar na strumica vo koj ke bide vklucen mirakovski a od deneska vo strumica na pregovori e i zlatko gocevski kako i vrakanjeto na hadzivasilev inaku bosnjak si zamina od sr kako i pupovic a trener bi trebalo da bide gacov ako mu se ukine kaznata ili vlaikidis zato nisto od vasite glupi muabeti kako sporeduvanje na strumica so sokoli ili bilo so drugo ne pisivam cesto po forumot ali redovno go citam i ne mi se dopaga toa sto se pravite deka vie sekogas znaete najmnogu bi vi preporacal da pisuvate nesto sto e tocno i veke provereno a ne sekoj den da se tresat zeleni kako mozno zasiluvanje na sr se spomenuva i toni simic pozzz do mojot nareden post

Нема, пошто од денес е преодниот рок, а јас кога го видов во петокот или четвртокот, незнам кој ден точно, излезе од салата и од управа ми рекоа дека се догворени и деновиве треба да потпише. Друга работа...спонзор на Мзт е Microsoft и се преговара со Радмановиќ, Јао МИнг (само се чека да се види дали ке се опорави на време од повредата) а Грент Хил е веке во СКопје на проба. Молим те какви муабети ми направи просто да не ми се верува. Аууууууууу. Мираковски?!? Тоа ти си сакаш или некој ми те лаже, или евентуално ти не лажеш нас?

Па сите играчи вие ги земавте а? Аман Брус Ли, брате мили, имај душу тиииии, остај бар једнога за следечи тиииииииимм :vozbud:

,

го донесе амак до 3 место во лигата и мислам дека само тие имаа нерешено во победи со фени 2-2. Со таков млад и неискусен тим одлично достигнување.

brakjata stojanovski, dvajca odlicni amerikanci, nedelkov... a bea eliminirani od prosecniot za ovaa godina tim na MZT. AMAK SP e klub so golem budjet, koga za Fraj mozat da plakaat 5000 evra mesecno ne bi rekol deka imale prosecen tim

5000 evra za fraj? хаха.. не ме смеј . Ти реков млад неискусен тим. Браката стојановски се по 20 години овие другиве исто така не верувам да има некој над 25.. да не забегуваме од темата ај.

Тивериопол од дека ти се информацииите?

Епа ништо тогаш. Требало да му кажеш за МЗТ можеби кај вас ќе фрлел некое милионче, или па си му кажал а он првпат слушнал за МЗТ ?

Не си го давам гзот јас за пари, макар и руски да биле. Вие за пари се натртевте сите, безразлика што и грчки пари биле

Ајде ајде, се ситат тие од Ф.А и со душа чекат да стигнеме на нивото на Карпош Соколи па да биде дерби Струмица - МЗТ зошто и вие сте на тоа ниво. Али ај надевајте се за другата сезона, и минатата сезона овие гомна демек Струмица е тим за 2 години па повторно останавте со прстот во устата.

Радикал ти па од кај знаеш какви се замислите на Струмица, и со кој сака да постигнува договор ? Сеуште ништо не се знае, али разбирам ве сакате да се ситите кога пропаѓа некој клуб, зошто вашиот е веќе 15 години пропаднат.

П.С Што правиме на пример ако некоја грчка моќна фирма влегува во МЗТ и прави буџет од 500.000 ? Ќе бојкотирате како ЦПБ, или пак ќе го дрвете и вие на грците ?

za razlika od todorov i negovoto pedersko lobi koe probuva da vleze i vo kosarkata gacov e eden od nasite najperspektivni treneri.I sam kako sto znaes osven ako ne si 12 god gacov bese soliden igrac so izlegol nadvor od nasite tereni a momentalno e menadzer na skoro site kosarkari mislam tie sto igraat vo mak ligata ali tie kako tasovski a ne kako despotovik na primer lani toj go donese tasovski vo sr kako i darko sokolov a se nadevam deka so negovoto doaganje ke donese uste nekoj soliden mak igrac.inaku jas mislam deka e za pozdravuvanje postignuvanjeto na gacov so amak zatoa sto mu bese prva sezona kako trener a postigna solidni rezultati

au da be pa vasiot 15 godini po red e sampion, i vie go imavte najgolemiot uspeh na evropska scena, i vie cel zivot ste davale reprezentativci...

Па искрено да ти кажам поарно еден ден Цар отколку цел живот просјак. Иначе вие кои репрезентативци ги имате дадено па освен Врба ако може да се смета дека е од вас ?
Пола репрезентација е излезена од Кавадарци.

kako so citas ne rekov deka ima potpisano bogoev ne se pregovara so jane a ne rekov i deka ke dojde siptarot ili despotovic ti kazav toa so goznam isto kako sto i ti samiot si znaes deka osven grne i jane ako ne vi go zeme nekoj ke pravite TRANSFERI od vasiot rival karpos a moze i od ovce pole da zemete nekoj ili ako sakate da vi dademe nesto od aba oti so ovoj sostav i od niv ke gubite po 50 razlika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom