Tiveriopol
Струмичанец
za razlika od vasiot bivs a i iden trener ako e todorov mislam navistina e fil dzekson
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,lele sto zboris be? makedonskiot Fil Djekson. mnopgu jak trener ke donesete. i bas ke cekam petok da vidam kj ke dojde kako sponzor mnogu me interesira. samo se nadevam ke bides online
pupovic potpisal vo ceska a za bosnjak mnogu tesko da se vrati skoro i nevozmozno
za razlika od vasiot bivs a i iden trener ako e todorov mislam navistina e fil dzekson
za tvoja informacija i za takvite kako tebe do petok ke gi doznaes novite dva pomokni sponzori i od tie so bea do sega a isto taka ne siri dezinformacii deka grne ima potpisano za vas mozebi ke potpise no sega za sega nema a za tasovski samo sonuvaj deka ke ide u feni isto taka bi sakal da te zapoznaam so bi rekol veke noviot igracki kadar na strumica vo koj ke bide vklucen mirakovski a od deneska vo strumica na pregovori e i zlatko gocevski kako i vrakanjeto na hadzivasilev inaku bosnjak si zamina od sr kako i pupovic a trener bi trebalo da bide gacov ako mu se ukine kaznata ili vlaikidis zato nisto od vasite glupi muabeti kako sporeduvanje na strumica so sokoli ili bilo so drugo ne pisivam cesto po forumot ali redovno go citam i ne mi se dopaga toa sto se pravite deka vie sekogas znaete najmnogu bi vi preporacal da pisuvate nesto sto e tocno i veke provereno a ne sekoj den da se tresat zeleni kako mozno zasiluvanje na sr se spomenuva i toni simic pozzz do mojot nareden post
,
го донесе амак до 3 место во лигата и мислам дека само тие имаа нерешено во победи со фени 2-2. Со таков млад и неискусен тим одлично достигнување.
Епа ништо тогаш. Требало да му кажеш за МЗТ можеби кај вас ќе фрлел некое милионче, или па си му кажал а он првпат слушнал за МЗТ ?
вашиот е веќе 15 години пропаднат.
I sam kako sto znaes osven ako ne si 12 god gacov bese soliden igrac so izlegol nadvor od nasite tereni
au da be pa vasiot 15 godini po red e sampion, i vie go imavte najgolemiot uspeh na evropska scena, i vie cel zivot ste davale reprezentativci...