Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
A koga ke se znaa sto ke bide so Strumica na finansiski plan za koga e zakazano sobranieto
Не е до собранието батко...Финтата е да се најде спонзор...:)Ти после сери се у собранието ак сакаш дај нии да најдаме спонзор ама салам шо ќе дава пари и ќе гарантире оти ќе остане со нас барем уште 2-3 години...:helou:

Не е до собранието батко...Финтата е да се најде спонзор...:)Ти после сери се у собранието ак сакаш дај нии да најдаме спонзор ама салам шо ќе дава пари и ќе гарантире оти ќе остане со нас барем уште 2-3 години...:helou:
Спонзор секако ќе има.
А и баш до собранието е, бидејќи тоа го избира УО на клубот, разбираш?
И тој кој ќе дојде ќе си постави свои луѓе во УО.
Затоа и се распушти претходниот УО.

Спонзор секако ќе има.
А за да има нови луѓе во УО прво треба спонзор нели?:helou:

Спонзор секако ќе има.
Strumiks ostavi go na HRISTOV on se oseke kako neznam so...pa mi misle oti samo on znaa a drugite treva paseme

JAs ako najdah sponzor sigurno nema da diskutiram na forumot so ke bide so sr tuko ke go odnesah na pregovori,a po sto tma nemozam nikoj pat da go napraam non stop ke si pisam so vas so kak i ke spekulirame samo so ponatam:helou:

А за да има нови луѓе во УО прво треба спонзор нели?:helou:
А чим УО поднесува оставка, зошто го прави тоа? Онака да го остави клубот на цедило?
Читај меѓу редови, заеби официјални соопштенија.

Дај боже да се најде во најскоро време спонзор ... Па да се виде шо ќе фале да се купа ...

малко офф топик :
Абе оставејте го Столето оште не може да се освесте од чера нели глеете изнемоштен е го дотепах на ФИФА :pos2::pos2::pos2: Ама мајни друго чера кладилницата ќе га затворааме од Кучииинта :pos2::pos2::pos2:
Поздрав :smir:

Се извинувам за офф топикот

Инаку, во игра се уште неколку имиња за спонзори, и тоа големи спонзори.

Ќе може ли да знаеме кои се други имиња се вртат, како евентуални спнзори на клубот ?

П.С Сите сме жедни за информации...:smir:

Ти благодарам Грне,за сите радости кој ни ги донесе и оваа година а и лани...Никогаш нема да ги заборавам твоите блескави игри како на пример против Работнички во финалето...Со среќа,и само едно да знаеш Струмица те сака...Никогаш нема да те заборовам... :(:)
Ај бе како девојка да ти е или како да умрел чоекот, пу-пу-пу, па нема да го забораваш, ке ви дојде Бошњак и ке ја поплни неговата празнина и нема да се осети дека фали.

А за Лукоил, незнам од каде ви се информациите, кога претставникот на Лукоил за овие простори е многу добар пријател на Марин Докузовски и Марин лично има кажано дека Лукоил ако влага во кошарката ке го зема Работнички и само Работнички. Незнам кои се најавите, ама некако не ми зе верува Луоил да ви биде спонзорот за догодина. Точно е тоа што го вика Струмикс за оставките и секако дека Лукоил би сакал свој УО, ама некако не ми е дека е за Лукоил работата. Јас да сум на ваше место би се надевал на некој друг да биде, Лукоил според информациите што ги имам, нема да влага во Струмица.

Радикал Бој

конечно да ми се исполни желбата буљашот грне да си оди од КК СТРУМИЦА ( во професионализмот, а сите ние се стремиме кон тоа нема емоции, лани вака-така нешто покажуваше, ама оваа година буквално со ништо не не удостои од кошаркарската игра), а голем поздрав до добрите скопски познавачи на приликите во сите македонски клубови и им порачувам прво да скокнат после да кажат оп бидејќи спонзор секако ќе има

конечно да ми се исполни желбата буљашот грне да си оди од КК СТРУМИЦА ( во професионализмот, а сите ние се стремиме кон тоа нема емоции, лани вака-така нешто покажуваше, ама оваа година буквално со ништо не не удостои од кошаркарската игра), а голем поздрав до добрите скопски познавачи на приликите во сите македонски клубови и им порачувам прво да скокнат после да кажат оп бидејќи спонзор секако ќе има

Е тоа ти се прави фанови. Лани титула им донесе, денес го пцујат... А ти Кољо 100% си сигурен дека ке имате јак спонзор? Спонзор ке имате, сигурно тоа, само да не биде Перо Христов пак, па пак да имате Соколи тим?

Радикал Бој

еј момченце радикално ај гледај си ги крпениците што останаа од вашиот шталски клуб и остај не да си уживаме во 4 финалиња за две години ( и тоа во досега невидена изедначена лига во која секоја екипа од првите 6 можеше да нанесе пораз на првите две што не беше случај долги години наназад кога лигата беше умртвена со шампионските походи на фершпед , додека вие задишено каскавте позади нив и голтавте милиони тони прашина)
како што реков лани грне нешто одигра , посебно ќе му ја помнам тројката на крајот од нападот против фершпед во скопје на крајот од втората утакмица од финалниот плеј-оф, но оваа година апсолутно ништо не покажа првин беше повреден, па имаше фамилијарни проблеми, па проблеми со казни и на крај во финалето 0/6 за три и слаба одбрана и тоа ја прелија чашата барем мојата, и реков мојата желба што не значи дека се слагат сите со тоа)

а за плукање играчи кои до вчера биле миленици тврдам дека нема поголеми од аеродромците, добро ги помниме сите приказните со врба, симич итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom