Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Normalno oti se gordeeme ama ima coveci so ednostavno ne go razbirat sporto so za zal gi ima se poveke i poveke odat da gledat od so nema so da pravat i vadat razni maabete so im tekne

dobar e timbata, ima super vlez, brz e, samo sto nema sut. da imase dobar i precizen sut ke dogurase daleku.

Normalno oti se gordeeme ama ima coveci so ednostavno ne go razbirat sporto so za zal gi ima se poveke i poveke odat da gledat od so nema so da pravat i vadat razni maabete so im tekne
А и чаршијата си бара теми за разговор...

Citam, citam i ne mozam, a da ne pisam i jas. Abe so takvi BOSH maabete za Bogojceto.CCccc , stvarno nema smisla.Na mene najnogo me nervirase on ama za takvi gluposti kako prodavanje ili sl. on bi bil posleden vo ekipata sto bi go napravil toa. Taka da, dosta veke za toa. Negde pa i za Cvetkov procitah( hahahahaha). Koj e taj malumen be so na nego ke mu dade pari ka ne igraa ni 2 min( sekoja cest za nekni za 3kata)?
I da, daj kazuvajte za transferi i trener.
Moja zelba : Mirakovski, Kiculis i eden so moze da igre i 4ka i 5ka :smir:
Grujic- out;Cvetkov i Vaanto negde u vtora liga neka igrat isto i Karamanolev.

Bese ama Bogojo e nogo kvaliteten igrac malko sebicen e poveke od so treba ali ako e pa tip top so sut i se ke bide nba igrac

Знаате ли шо????Уште ништо не се знаа за у Струмица, освен за Кадија оти ќе си оде...друго ништо нее завршно одлучено...и не си измислувајте даарто ќе си одил Лато ќе си одил как да не не се знаа уште у екипата а вии веќе знаате...

Извинноо ама да не се повторе друг пат

Само трескате зелени. ц ц ц.Доста со тии празни мабете или БОШ мабете.Нема ништо ново и ништо не се знаа до одржуванњето на собранието как шо кажа ице у недела.И У спорт пише и на КФм на страната има соопштение дек шо управата кажува оти нема никој ни дојдено ни пак си има ојдано ништо туку енос ке ги праат тии мабете.и кадија нема врска оти сее ојден.Чекајте до недела и после мабете.!

за недела ли е закажно собранието на клубот?

И Маркус, ќе може ли некој повеќе информации за тренеро на белградска ѕвезда ?

Мислам дека собранието на клубот е закажано во Недела .. ако сум грешка нека ме поправи некој .. :smir:

Мислам дека собранието на клубот е закажано во Недела .. ако сум грешка нека ме поправи некој .. :smir:
Искрено не сум ни прашал,ќе питам и ќе ви кажам.:wink:

П.С Како и да е за 1 недела ќе се знае што понатаму:wink: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom