V
Viktoranius
Гостин
Не се секирајте, јас ќе напраам неколку флаери да залепам на салата само кој ќе ги чите. Да имаах така повеќе финанси ќе направаах повеќе ама то е то ..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирајте, јас ќе напраам неколку флаери да залепам на салата само кој ќе ги чите. Да имаах така повеќе финанси ќе направаах повеќе ама то е то ..........
не е проблем ја го дек си, на 100 метра си од мене
право преку дворо на дедото Иљо и кај тебе сам у шупата хехеП.С. Треба да се забране да се внесуват шишиња и други срања унатре, барем тај натпревар!

Сите не плаши ... ама јеби га ... ако почнат да клецат судии и да провоцират Амир и компанија ... не знам кој ке га смире таа маса од народ ...е тогај не помага ни полиција ни обезбедување, сафи пехаре ке стане ... ама белким тии од КФМ имат мозок у главата...Тоа што го плаши Струмикс ме плаши и мене.
Сите не плаши ... ама јеби га ... ако почнат да клецат судии и да провоцират Амир и компанија ... не знам кој ке га смире таа маса од народ ...е тогај не помага ни полиција ни обезбедување, сафи пехаре ке стане ... ама белким тии од КФМ имат мозок у главата...
Јас ќе ти дадам 100 листа за печатенене е проблем ја го дек си, на 100 метра си од мене
право преку дворо на дедото Иљо и кај тебе сам у шупата хехе
Луѓе ак`л у главата ... кој нема нерви поарно нека не ни оде ... кој е нервозен нека се истуре дома на најблиските ... пред одене у саалта испијајте 2-3 кила вода оти ке нема шишина у салата ... кој пуше нека си зема кибрит оти ке вадат упалјачето на вратата ... нем на некој да му текне да си маа мобилнио ... облечејте се полеко оти ке сте жива вода оше у 1-ва четвртина ...