MILAN4EVER
MIL@NIST
- Член од
- 27 април 2008
- Мислења
- 969
- Поени од реакции
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени.
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.
бтв какви патики ќе носите![]()
Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:Брејк ке има обавезно верувајте..латовик е ного мотивиран вика среката доста беше на нивна страна редно е ние да славиме во јасмин!
Aha jas bev na ekskurzija ama taka tato si go ima muabetot so site:pos2: , i se ima taka so Damir...Damir e stvarno strasno motiviran,i celo vreme govorel deka ako sudiite sudat pravilno brejk ke ima 200%:helou:
Абе седни до фоката и не викај ништо. Таму екипата се 3-фоката,клемата и Симо. Нема 2 минути од утакмицата да видиш. На земјата паѓаш директно.Абе тај Фоката шо го спомнувате, како му е правилното име, да не се вика Аце ? Мислам дека го знам, ај некој нека ми одговоре?
Едвај чекам да дојде среда мислам оти у среда ќе биде мечот на годината![]()
Jas sedev vo prviot red zad kamerata na MTV.I tamu skokav koga Strumica ke dadese kos,site me gledaa:pos2: :pos2:Море курина шо те снема некња у Кавадарци цел ден ни ѕвониш се договараш и тамам да дојдеш те снема оти не се јави да кажеш кај си шо си ни се сокапаме чекајќи ќе ти наврам врвците.![]()
Охоо значи ќе има народ и од Струмица суперМислам оти на таа у такмица ќе има ного струмичане саа и на миналта имаше ама саа ќе сме повеќе нии само сме 4 коли по 5 душисаа вии гледајте си хехехеххехе...инче мислам оти ќе тепаме там едно10 тина разлика....
voa ozbilno go mislis?Мислам не,не го знам. Ако идите дај ќе дојме некоа екипа-ја,Ѓоко,Таско и уш некој ќе се најде,па ќе има смеи. Мој совет-не седите под лозари,оти може да летне тапанот. А ако сте мирни ќе ви дајме шалче фени